Sport

Dinamo pierde încă un jucător important înainte de startul sezonului. Gabriel Torje are COVID-19! Exclusiv

Flavius Stoican are ghinion înainte de debutul oficial pe banca lui Dinamo. Noul antrenor nu se va putea baza pe Gabriel Torje, care tocmai s-a infectat cu COVID-19.
12.01.2022 | 12:22
Dinamo pierde inca un jucator important inainte de startul sezonului Gabriel Torje are COVID19 Exclusiv
Dinamo pierde încă un jucător important înainte de startul sezonului. Gabriel Torje are COVID-19! Exclusiv. FOTO: sportpictures.eu
ADVERTISEMENT

Gabriel Torje (32 de ani) a devenit indisponibil pentru restartul Ligii 1. FANATIK a aflat în exclusivitate că mijlocașul lui Dinamo s-a infectat cu noul coronavirus.

Torje a efectuat un test rapid antigen la începutul săptămânii, iar rezultatul a fost pozitiv. Acum, veteranul „câinilor” se află, acasă, în izolare.

ADVERTISEMENT

Gabriel Torje are COVID-19

Dinamo trebuia să joace vineri, 7 ianuarie, un meci amical cu Blejoi, dar partida a fost amânată. Stoican le-a dat liber în weekend fotbaliștilor, iar la începutul săptămânii Gabriel Torje a fost descoperit pozitiv cu noul coronavirus.

Primul amical al iernii pentru Dinamo a devenit așadar cel cu CS Mioveni, o formație de Liga 1, cu care „câinii roșii” se bat la retrogradare, dar de la care lipsesc mai multe nume importante din lotul lui Stoican.

ADVERTISEMENT

FANATIK a aflat și că starea de sănătate a lui Torje este una bună și că fotbalistul nu are decât câteva simptome ușoare de COVID-19.

Extrema roș-albilor este așteptată să revină la antrenamente după perioada de izolare, fiind unul dintre fotbaliștii în jurul căruia Stoican vrea să construiască echipa care are ca obiectiv salvarea de la retrogradare.

ADVERTISEMENT

În acest sezon, Gabi Torje a îmbrăcat de 13 ori tricoul lui Dinamo, perioadă în care a marcat patru goluri și a oferit două pase de gol, în toate competițiile.

Steliano Filip lipsește din cauza unei accidentări

Gabriel Torje nu este singura absență importantă pe care o are Dinamo înainte de restartul campionatului.

ADVERTISEMENT

Dacă mijlocașul dreapta lipsește din cauza infectării cu noul coronavirus, Steliano Filip este accidentat la glezna stângă și așteaptă să fie recuperat.

Fundașul stânga în vârstă de 27 de ani a postat pe Instagram o fotografie din timpul recuperării.

Deși este dorit de Stoican la echipă, Filip nu ar prea vrea să mai continue în Ștefan cel Mare. Fundașul e sătul de faptul că mereu este arătat cu degetul atunci când vine vorba de problemele echipei.

Oficialii dinamoviști nu au de gând să îi dea drumul lui Filip decât în cazul uneo oferte concrete, dar FANATIK a aflat în exclusivitate că fotbalistul nu poate fi înduplecat și ar vrea să plece neapărat în această iarnă.

  • 14 meciuri a jucat Steliano Filip în acest sezon pentru Dinamo și a dat 1 pasă de gol
ADVERTISEMENT