News

Tragedie la început de an școlar. Un profesor a fost găsit mort în pădure, de două colege

Bărbatul nu a ajuns la serviciu. După terminarea orelor, două colege l-au găsit pe profesor mort în pădure, într-o localitate din Botoșani.
13.09.2023 | 17:09
Tragedie la inceput de an scolar Un profesor a fost gasit mort in padure de doua colege
Un profesor a fost găsit mort într-o pădure, în Botoșani. Colaj Fanatik/ Foto: Antena 3/ Hepta.ro
ADVERTISEMENT

Începutul de an școlar, care trebuia să fie marcat de bucurie și clipe de neuitat pentru elevi și profesori, a venit cu o adevărată tragedie la o școală dintr-un oraș din Botoșani. Un cadru didactic a fost găsit mort.

Profesor găsit mort în pădure, în Botoșani

Prima zi de școală a fost umbrită de un eveniment nefericit la o unitate de învățământ din localitatea Bucecea. Un profesor de 51 de ani a fost descoperit fără viață, într-o pădure din zonă.

ADVERTISEMENT

Două colege ale bărbatului au făcut macabra descoperire. Potrivit Antena 3 CNN, profesoarele i-au văzut autoturismul oprit lângă o pădure, în timp ce se îndreptau spre serviciu. Ulterior, au constatat că bărbatul nu a venit la ore.

La finalul programului, cele două femei au trecut din nou pe lângă mașina profesorului, în drumul lor spre casă. Faptul că autoturismul era în același loc și că bărbatul nu a ajuns la serviciu a trezit suspiciunile colegelor.

ADVERTISEMENT

Astfel, au oprit și au constatat că profesorul se afla la aproximativ zece metri distanță. Bărbatul era decedat, după ce s-ar fi împușcat cu o armă de vânătoare găsită lângă trupul neînsuflețit.

Deocamdată, nu se știe ce motiv a avut cadrul didactic să apeleze la acest gest de neînțeles. Din primele informații, se pare că nu a lăsat un bilet de adio. Polițștii au deschis o anchetă, pentru a afla în ce împrejurări a avut loc tragedia.

ADVERTISEMENT

Un profesor de sport s-a înecat în Lacul Tarnița

Un alt caz dramatic s-a produs în județul Cluj, sâmbătă, atunci când un profesor de sport s-a înecat în Lacul Tarnița. Bărbatul avea doar 23 de ani și își desfășura activitatea la Școala Specială din Huedin.

Potrivit oamenilor legii, tânărul a dispărut în timp ce înota alături de iubita lui. Femeia a ajuns la mal și a solicitat ajutorul autorităților. Din păcate, profesorul a fost găsit fără viață, după circa 20 de ore de căutări cu o dronă subacvatică.

ADVERTISEMENT

„Nu întotdeauna echipele de salvare pot fi anunțate în timp util, mai ales când vorbim de puterea apelor, însă și în aceste situații deja tragice venim în sprijinul familiei îndurerate”, au transmis reprezentanții Dispeceratului Național Salvamont.

ADVERTISEMENT