News

Tragedie pe calea ferată, în județul Neamț. Copil de 14 ani, lovit de tren

O tragedie pe calea ferată s-a produs joi, înainte de prânz, în județul Neamț. Un copil de 14 ani a fost lovit mortal de un tren.
25.01.2024 | 12:21
Tragedie pe calea ferata in judetul Neamt Copil de 14 ani lovit de tren
Copil de 14 ani din Neamț, mort după ce a fost lovit de tren. Medicii nu l-au mai putut salva. Sursa foto (ilustrativ): Facebook
ADVERTISEMENT

Tragedie pe calea ferată, în județul Neamț, joi, în prima parte a zilei. Un copil de doar 14 ani a fost lovit de tren. În ciuda intervenției medicilor, pentru minor nu s-a mai putut face nimic.

Copil de 14 ani din Neamț, mort după ce a fost lovit de tren. Medicii nu l-au mai putut salva

Din primele informații oferite de presa locală aflăm că evenimentul dramatic din zona Moldovei a avut loc în jurul orei 11.00. Totul s-a petrecut în zona Pasajului din municipiul Roman.

ADVERTISEMENT

Aici, un copil a fost lovit în plin de un tren. Minorul nu a avut nicio șansă de supraviețuire și a decedat. Cadrele medicale de pe ambulanța SAJ Roman au ajuns la fața locului. Doctorii nu au mai putut face nimic, decât să constate decesul.

La ora 10:43 pompierii au fost înștiințați despre un eveniment feroviar ce s-a produs în municipiul Roman (trecerea la nivel cu calea ferată – Bulevardul Nicolae Bălcescu) în urma căruia a rezultat o victimă.

ADVERTISEMENT

Trenul InterRegio ce se deplasa pe ruta Suceava-București a lovit o persoană. La locul solicitării au fost alocate forțe și mijloace de intervenție de la Detașamentul de pompieri Roman și SAJ Roman”, a anunțat ISU Neamț, conform Neamț365.ro.

Precizările poliției după tragedia feroviară din Neamț

Inspectoratul de Poliție al Județului (IPJ) Neamț a oferit informații noi după acest accident mortal. Copilul de 14 ani a fost lovit de trenul InterRegio, care circula pe ruta Suceava – București.

ADVERTISEMENT

În urma cercetărilor preliminare efectuate de polițiști a rezultat că trenul InterRegio, care circula pe ruta Suceava – București, ar fi surprins și accidentat un minor, în vârstă de 14 ani, din municipiul Roman, în condiții ce vor fi stabilite în cursul cercetărilor.”

Din nefericire echipajul medical sosit la fața locului a declarat decesul minorului. În cauză sunt efectuate cercetări sub aspectul infracțiunii de ucidere din culpă”, conform IPJ Neamț.

ADVERTISEMENT

Copil de 14 ani, lovit de tren și în Suceava. Minorul a supraviețuit

Un caz similar, dar cu final fericit, a avut loc în urmă cu două zile în Suceava. Un copil de 14 ani a fost aproape de moarte. Băiatul a supraviețuit în mod miraculos, după ce a fost lovit de tren în timp ce traversa calea ferată pe sub pasarela de la Ițcani.

Echipajul de la Serviciul de Ambulanță (SAJ) Suceava deplasat de urgență la fața locului l-a găsit pe minor între linii. Acesta era confuz, în stare de șoc, dar în viață. Se află în afara oricărui pericol.

ADVERTISEMENT