News

Tragedie pe o șosea din Sălaj. Un bărbat a murit, după ce a intrat cu mașina într-un stâlp

Accident grav în județul Sălaj. Un bărbat de 73 de ani a murit, după ce a intrat cu mașina într-un stâlp de electricitate.
19.04.2024 | 11:57
Tragedie pe o sosea din Salaj Un barbat a murit dupa ce a intrat cu masina intrun stalp
Un bărbat a murit, după ce a intrat cu mașina într-un stâlp Sursa foto: salajulliber.ro/ Colaj Fanatik
ADVERTISEMENT

Șoselele din România, adevărate gropi ale morții pentru șoferi. Un bărbat de 73 de ani a murit, după ce mașina în care se afla s-a izbit violent de un stâlp de electricitate.

Bărbatul a murit pe loc

Incidentul a avut loc, vineri, 16 aprilie, pe raza localităţii Jibou, din județul Sălaj, chiar la primele ore ale dimineții.

ADVERTISEMENT

Oamenii care locuiesc pe șoseaua unde a avut loc tragedia s-au trezit speriați de un zgomot puternic ce se asemăna cu o explozie.

Atunci când au ieșit să verifice ce s-a întâmplat, aceștia au văzut o mașină înfiptă într-un stâlp de electricitate, de pe marginea drumului.

ADVERTISEMENT

Imediat, au sunat la 112, iar la fața locului s-au deplasat un echipaj de poliție, unul de pompieri, dar și o ambulanță, care l-au găsit pe șofer, un bărbat în vârstă de 73 de ani, prins între fiarele mașinii.

Din păcate, medicii de pe ambulanță nu au putut să mai facă nimic pentru victimă, deoarece aceasta a decedat pe loc în urma impactului.

ADVERTISEMENT

“Vineri, 19 aprilie, la ora 06.06, poliţiştii rutieri din cadrul Poliţiei Oraşului Jibou au fost sesizaţi în urma unui apel 112 cu privire la faptul că, în localitatea Jibou s-a produs un accident rutier.

Poliţiştii s-au deplasat la faţa locului, iar din cercetările preliminare efectuate a reieşit că, un bărbat de 73 de ani, din localitatea Var, judeţul Sălaj, în timp ce conducea un autoturism, pe direcţia Jibou – Zalău, în împrejurări ce urmează a fi stabilite din cercetări, ar fi pierdut controlul asupra direcţiei de deplasare şi a acroşat un stâlp de pe partea dreaptă a sensului său de mers.

ADVERTISEMENT

În urma accidentului, conducătorul autoturismului a suferit leziuni care i-au provocat decesul la faţa locului”, au transmis reprezentanții Inspectoratului de Poliţie Judeţean (IPJ) Sălaj.

Trupul neînsuflețit al șoferului a fost transportat la Serviciul Judeţean de Medicină Legală Sălaj, în vederea efectuării necropsiei.

În urma acestei tragedii, polițiștii din Jibou au deschis o anchetă care va stabili cu exactitate cauzele şi împrejurările producerii accidentului.

ADVERTISEMENT