Sporturi

Tragedii în noaptea de Înviere! Preotul Ieromonah Daniil a murit chiar în timpul slujbei

02.05.2021 | 13:19
Tragedii in noaptea de Inviere Preotul Ieromonah Daniil a murit chiar in timpul slujbei
Mai multe tragedii au avut loc în noaptea de Înviere în țară. Sursa foto - hepta.ro
ADVERTISEMENT

Mai multe tragedii au avut loc în noaptea de Înviere! Din păcate, preotul Ieromonah Daniil a decedat. Acesta a murit chiar în timp ce săvârșea sfânta slujbă. Avea 92 de ani. 

”Cu mare durere, vă spunem că Părintele Ieromonah Daniil de la Mănăstirea Frăsinei a adormit întru Domnul, chiar în timp ce săvârșea sfânta slujbă despre patimile, moartea și Învierea Domnului nostru Iisus Hristos… Râu de lacrimi, la trecerea Sfinției Sale în veșnicie!

ADVERTISEMENT

A fost atât de bun, de blând, de milostiv… Simt, și acum, mângâierea mâinii sale pe creștet, întru binecuvântare… Îi văd privirea senină… Îi ascult glasul duios… 

Tragedii în noaptea de Înviere!

Dumnezeu să-ți poarte sufletul pe drum luminat în Împărăția Sa, sfinte părinte!”, a fost mesajul postat pe contul de socializare.

ADVERTISEMENT

De asemenea, un bărbat în vârstă de 47 de ani a fost găsit decedat într-o fântână. Tragedia s-a petrecut în localitatea Valea Grecului.

Oamenii legii iau acum în calcul calcul varianta unui suicid. „Victima dispăruse de acasă de sâmbătă noaptea, în jurul orei 22.30.

ADVERTISEMENT

Din primele informaţii, se pare că a fost vorba despre un suicid. Bărbatul a fost scos din fântână de pompieri şi a fost declarat decedat de echipajul SAJ din Huşi, care a fost solicitat să intervină la faţa locului”, a declarat purtătorul de cuvânt al SAJ Vaslui, dr. Daniel Ungureanu.

De remarcat că poliţiştii au deschis un dosar penal. Aceștia efectuează cercetări pentru a stabili în ce împrejurări s-a petrecut incidentul.

ADVERTISEMENT

O altă anchetă a fost deschisă după ce o tânără de 19 ani, din Botoşani, a fost găsită moartă într-o cameră dintr-un cămin studenţesc din campusul Tudor Vladimirescu din Iaşi.

Părinții fetei au căutat-o disperați. Oamenii spuneau că tânăra nu răspundea la telefon. “Aseară, în jurul orei 19,50, am fost sesizaţi cu privire la faptul că o tânără a decedat într-un cămin din municipiul Iaşi. Poliţiştii s-au deplasat la faţa locului, unde a fost identificat cadavrul tinerei.

În cauză a fost întocmit dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunii de ucidere din culpă şi s-a dispus efectuarea necropsiei, iar cercetările continuă pentru stabilirea întregii situaţii de fapt”, a declarat Ioana Bîlea, purtător de cuvânt la IPJ Iaşi.

ADVERTISEMENT
Tags: