News

Traian Băsescu, sfat pentru Klaus Iohannis! „Nu trebuie să acopere prostiile Guvernului. Eu le-aş fi dat o palmă peste ceafă”

30.07.2020 | 23:05
Traian Basescu sfat pentru Klaus Iohannis Nu trebuie sa acopere prostiile Guvernului Eu leas fi dat o palma peste ceafa
ADVERTISEMENT

Fostul președinte al României, Traian Băsescu i-a oferit un sfat lui Klaus Iohannis! Europarlamentarul susține că actualul șef de stat greşeşte lansând atac după atac la adresa opoziţiei.

Băsescu nu înțelege de ce Iohannis îi acuză pe social democrați că au declanşat criza sanitară din România și spune că singurul vinovat pentru situaţia în care se află în prezent România este Guvernul Orban.

ADVERTISEMENT

Mai mult de atât, în stilul caracteristic, Băsescu susține că dacă ar fi fost în locul lui Iohannis le-ar fi ”dat una peste ceafă” miniștrilor, dar și premierului.

Ce i-a transmis Traian Băsescu lui Klaus Iohannis!

”Îmi e greu să îl înțeleg. Nu e rolul lui să fie pavăză pentru toate prostiile făcute de Guvern și nu e șeful Guvernului.

ADVERTISEMENT

Eu nu am ezitat să dau o palmă peste ceafă când era Boc premier. Desigur, aveam o mai mare plăcere când era Ponta.

Reacția președintelui nu a fost cea potrivită. Eu le dădeam una peste ceafă cel puțin de la ministrul de Interne în jos, dacă nu cumva și premierului”, a declarat Traian Băsescu în emisiunea lui Victor Ciutacu.

ADVERTISEMENT

Vă readucem aminte că actualul șef de stat i-a acuzat în repetate rânduri pe social democrați că au declanşat criza sanitară din România.

“Pentru ca la sfârşit să vină şi să critice Guvernul pentru măsuri care nu au putut fi luate”, a mai precizat Klaus Iohannis

ADVERTISEMENT

“PSD-ul a acţionat acolo unde are încă putere în Parlament. Au făcut harcea parcea puţina legislaţie pe care am avut-o pentru a gestiona această pandemie.

Cu un cinism pe care l-am criticat şi ieri, un cinism au tras de timp, au distrus parte din legislaţie, au tras de timp ca să nu apară noua legislaţie”, a spus Klaus Iohannis.

 

 

ADVERTISEMENT