Sport

Transfer de senzație în Liga 2 Casa Pariurilor! Cu cine a semnat brazilianul cu 200 de meciuri în prima ligă

Erico da Silva a ales să semneze cu CSM Reșița. În vârstă de 34 de ani, brazilianul a venit pentru prima oară în România în 2012, atunci când a fost adus de U Cluj.
07.11.2023 | 21:43
Transfer de senzatie in Liga 2 Casa Pariurilor Cu cine a semnat brazilianul cu 200 de meciuri in prima liga
Erico da Silva a semnat cu Resita. foto: sportpictures.eu
ADVERTISEMENT

Erico da Silva este pe cale să dea startul unei noi aventuri în România, mai exact în Liga 2 Casa Pariurilor. Fundașul veteran a ales să semneze cu CSM Reșița. În vârstă de 34 de ani, Erico a jucat ultima dată pentru UTA, sezonul trecut. Atunci, brazilianul a prins 13 partide în tricoul formației din Arad.

Erico da Silva va juca în Liga 2 Casa Pariurilor

“Erico Constantino da Silva se alătură familiei rossonere! Fundaş central cu peste 200 de prezenţe în Liga 1! Ultimul club, UTA Arad. Mult succes!”, se arată în comunicatul publicat de către CSM Reșița

ADVERTISEMENT

„Este un jucător pe care noi ni l-am dorit foarte mult, avem mare nevoie de el, dar și el și-a dorit să vină. Se antrenează cu noi de o lună, însă abia azi a semnat contractul. A mai lucrat cu Flavius Stoican la Pandurii și a contat asta în alegerea lui. Acum așteptăm să-l vedem la treabă”, a declarat Cristi Bobar pentru Liga2.ro.

Erico da Silva a venit pentru prima dată în România în anul 2012, atunci când a semnat cu U Cluj. În Superligă, Erico a mai jucat timp de patru ani pentru Pandurii Târgu Jiu, doi ani la Astra și încă 3 la UTA Arad. UTA este în formă mare în acest sezon. A învins-o pe Dinamo și a urcat pe locul 10 în clasament.

ADVERTISEMENT

Erico da Silva a evoluat sezonul trecut pentru UTA

Cel mai prolific an al Lui Erico da Silva a fost în sezonul 2020-2021, în primul său sezon la UTA. Atunci, brazilianul a reușit să înscrie de 5 ori în 34 de apariții. Pofta sa ofensivă a fost direct proporțională cu implicarea în defensivă. Nu mai puțin de 11 cartonașe galbene a încasat Erico în acel an.

“Mă mândresc cu orașul meu, Juazeiro. E o zonă săracă, dar copilăria mea a fost frumoasă. Pe la țară, cu frații mei. Foarte frumos! Acolo, peste tot se joacă fotbal, pe nisip, pe stradă, oriunde vezi e fotbal. 

ADVERTISEMENT

Așa îmi amintesc și eu copilăria. Jucam desculți și dacă ne loveam nu aveam nicio treabă. Acum, la orice mică problemă, ne văităm. Când ești copil altfel vezi lucrurile!

A fost bine că veneam dintr-o zonă săracă. Cel puțin așa văd lucrurile acum. M-a făcut să fiu mai puternic. Nu regret și nu mi-e rușine cu locul natal, mi se face pielea de găină și acum când mă gândesc unde am fost și unde am ajuns.

ADVERTISEMENT

Îmi pare rău totuși că n-am mai fost pe acasă, acolo e familia mea, bunica mea. Toți sunt acolo! Să dea Dumnezeu să mai trăiască bunica, să merg să o mai văd după ce mă las”, a declarat Erico da Silva pentru GSP.RO.

ADVERTISEMENT
Tags: