Fanatik SuperLiga cu Horia Ivanovici

Transfer surpriză în SuperLiga? “E peste Chiricheș, o să-l dau la FCSB”

Valeriu Iftime i-a găsit înlocuitorul lui Vlad Chiricheș, la FCSB. Fotbalistul vine direct din lotul pregătit de Dan Alexa.
03.09.2023 | 19:02
Transfer surpriza in SuperLiga E peste Chiriches o sal dau la FCSB
Junior Pius, fotbalistul cu care Gigi Becali l-ar putea înlocui pe Vlad Chiricheș. Foto: colaj Fanatik
ADVERTISEMENT

Valeriu Iftime se pregătește să îi vândă un nou jucător lui Gigi Becali. Patronul de la FC Botoșani susține că are un fundaș central mai bun decât Vlad Chiricheș.

Fotbalistul pe care Iftime i-l propune lui Gigi Becali

Junior Pius este fotbalistul pe care Valeriu Iftime îl propune lui Gigi Becali. Nigerianul de 27 de ani a ajuns la FC Botoșani în primăvara trecută după ce se despărțise de Royal Antwerp, echipă ce a devenit campioana Belgiei și care acum joacă în grupele Champions League.

ADVERTISEMENT

Iftime spune că acesta a avut câteva meciuri mai slabe deoarece a jucat fundaș stânga, dar spune că, jucat pe poziția corectă, el poate deveni un fundaș de calitate care ar putea face față la orice echipă din România.

Patronul moldavilor spune că mereu a vândut jucători la FCSB și a vorbit despre Răzvan Oaidă, care nu juca prea des la FCSB, dar care acum a devenit titular incontestabil la Rapid. Iftime spune că inclusiv Dawa ori Haruț sunt fotbaliști foarte buni.

ADVERTISEMENT

Îi dau dreptate și lui Croitoru, trei sau patru meciuri nu am avut fundași stânga sau dreapta. Junior nu este fundaș stânga este fundaș central.

Are toate calitățile unui fundaș central, îi trebuie doar atenție și concurență. Decât Chiricheș, era mai  bun Pius. La aceiași valoare financiară, alegi valoarea tehnică mai bună.

ADVERTISEMENT

Și Haruț e un fundaș bun. Mi s-a reproșat că ce caută Oaidă la FCSB. Păi Oaidă dacă joacă, poate deveni un jucător important pentru orice echipă din România. Uitați cine e Oaidă, este fotbalist, are calități, dar trebuie să joace. Dawa dacă caută încredere și vede că are un spate un suport, este un jucător extraordinar.

Îl dau pe Pius, la un moment dat. Dawa merita un milion, dar am eu inima bună”, a spus Valeriu Iftime, la FANATIK SUPERLIGA.

ADVERTISEMENT

Nouă jucători au plecat de la FC Botoșani la FCSB. Olimpiu Moruțan a fost cel mai scump, pentru care moldavii au primit 1.2 milioane de euro. Au mai plecvat Răzvan Oaidă (700.000 de euro), Denis Haruț (660.000), Cătălin Golofca (400.00), Mihai Roman (400.000), Joyskim Dawa (350.000), Malcom Edjouma (330.000), Aris Soileidis (75.000) și Andrei Miron (gratis).

FANATIK SUPERLIGA este live pe FANATIK.RO luni, marți și vineri, de la ora 10:30 și în reluare pe Facebook și Youtube, de la ora 17:00.

Valeriu Iftime îi propune un jucător lui Gigi Becali

ADVERTISEMENT