Fotbal intern

Transferul care aprinde Dinamo. „Fabbrini vrea la Rapid, de ce n-ar vrea? O să mă înjure dinamoviștii”

12.06.2020 | 15:26
Transferul care aprinde Dinamo Fabbrini vrea la Rapid de ce nar vrea O sa ma injure dinamovistii
ADVERTISEMENT

Florin Manea, oficialul giuleștenilor, a vorbit despre un posibil transfer al lui Diego Fabbrini de la Dinamo la Rapid, deși mijlocașul italian are un salariu imens, de 16.500 de euro lunar, cu mult peste sumele încasate de colegii săi din echipa pregătită de Adrian Mihalcea.

Anunțul lui Florin Manea despre o posibilă mutare a lui Diego Fabbrini la Rapid

Florin Manea consideră că Diego Fabbrini ar vrea să vină la Rapid și a dezvăluit salariul colosal pe care îl încasează la Dinamo, deși clubul din șoseaua „Ștefan cel Mare” a întâmpinat multe probleme financiare în ultimii ani.

ADVERTISEMENT

„Fabbrini vrea la Rapid, de ce n-ar vrea? O să mă înjure dinamoviștii. El are salariu 16.500 de euro pe lună net la Dinamo”, a spus Florin Manea pentru prosport.ro.

  • 29 de ani a împlinit Diego Fabbrini pe 31 iulie

Diego Fabbrini a fost tentat să plece de la Dinamo după doar șase meciuri

Diego Fabbrini a fost tentat să plece de la Dinamo după doar 6 meciuri, fiind ademenit cu oferte mult mai avantajoase din Azerbaijan. În cele din urmă, Fabbrini a rămas la Dinamo și a strâns 24 de meciuri în toate competițiile, reușind să ofere o singură pasă decisivă.

ADVERTISEMENT

De-a lungul anilor, mijlocașul italian a jucat la echipe precum Empoli, Udinese, Palermo, Watford, Middlesbrough, Siena sau Real Oviedo, iar în România a mai jucat pentru FC Botoșani, fiind unul dintre cei mai buni jucători ai moldovenilor.

Totodată, Diego Fabbrini are și o prezență în naționala mare a Italiei, într-un meci amical cu Anglia, din august 2012, când a prins 6 minute pe teren.

ADVERTISEMENT

Italianul nu este mulțumit de situația de la Dinamo și a fost deranjat pentru că i-a întârziat salariul de mai multe ori, deși are un salariu colosal pentru toată Liga 1, nu doar pentru „alb-roșii”.

  • 650.000 de euro este cota de piață a lui Diego Fabbrini, conform site-ului de specialitate transfermarkt.com
ADVERTISEMENT