Fanatik SuperLiga cu Horia Ivanovici

Transferul zilei în SuperLiga. Fostul atacant al Rapidului a semnat cu UTA. Exclusiv

Lovitură dată de UTA Arad. Un fost atacant al Rapidului a semnat cu echipa lui Mircea Rednic.
08.10.2023 | 14:01
Transferul zilei in SuperLiga Fostul atacant al Rapidului a semnat cu UTA Exclusiv
Transferul zilei în SuperLiga. Fostul atacant al Rapidului a semnat cu UTA. FOTO: sportpictures.eu
ADVERTISEMENT

UTA Arad a dat o lovitură după egalul cu Petrolul, scor 0-0. Echipa antrenată de Mircea Rednic l-a transferat pe fostul atacant al Rapidului, Kevin Luckassen.

Kevin Luckassen a semnat cu UTA Arad! Rednic l-a convins pe fostul atacant al Rapidului

Kevin Luckassen (30 de ani) și-a găsit, în sfârșit, echipă după despărțirea de Rapid. FANATIK a aflat în exclusivitate că fotbalistul olandez a semnat cu UTA Arad din postura de jucător liber de contract.

ADVERTISEMENT

Vârful olandez se întoarce în România după doar trei luni de când a fost pus pe liber de Rapid. Din informațiile obținute în exclusivitate de site-ul nostru, Luckassen a fost convins de Rednic să semneze cu „Bătrâna Doamnă”, după ce au lucrat împreună și la Poli Iași și Farul Constanța (ex-Viitorul).

„Un atacant interesant, care a trecut pe la Iași, Farul și Rapid, a semnat cu UTA Arad. O informație oferită în exclusivitate de colegii mei de la FANATIK. Luckassen este noul atacant al lui Mircea Rednic începând de astăzi.

ADVERTISEMENT

Un jucător interesant mi s-a părut mereu Luckassen. Un jucător care nu s-a ridicat niciodată la valoarea pe care ar fi trebuit să o aibă, așa mi s-a părut, și a rămas dator. Aceasta e informația de ulitmă oră.

Luckassen e mutarea cu care Rednic va încerca să se salveze de la retrogradare. A trecut pe la Farul, pe la Rapid, un jucător cu experiență, care cred că va ajuta UTA”, a comentat Horia Ivanovici, la FANATIK SUPERLIGA.

ADVERTISEMENT

„Peste Cooper 100%”

Pentru Kevin Luckassen, cotat de transfermarkt.com la 500.000 de euro, UTA Arad este a cincea echipă din SuperLiga la care evoluează, după Politehnica Iași, FC Viitorul, Sepsi OSK și Rapid București.

Olandezul va fi al cincilea atacant din lotul „textiliștilor”. Rednic îi mai la dispoziție pentru acest post pe Kyvon Mahlik Leidsman, Aleksandar Vucenovic, Raul Stanciu și Godberg Barry Cooper.

ADVERTISEMENT

„E peste Cooper 100%”, a comentat Vivi Răchită noul transfer de la UTA. „Dacă n-a mai jucat din aprilie, s-ar putea să îl vedem prin ianuarie”, a adăugat Andrei Vochin.

  • 59 de meciuri, 14 goluri și 1 assist are Kevin Luckassen, în total, la toate echipele din România la care a evoluat până acum

Transferul zilei în SuperLiga. Fostul atacant al Rapidului a semnat cu UTA. Exclusiv

ADVERTISEMENT