Sport

Petrolul – UTA 0-0, în etapa 12 din SuperLiga. Rednic ia un punct mare la Ploiești

Petrolul Ploiești și UTA Arad au încheiat la egalitate, scor 0-0, meciul din etapa a 12-a din SuperLiga. Oaspeții au jucat în inferioritate după eliminarea gratuită a lui Cooper.
07.10.2023 | 15:59
Petrolul  UTA 00 in etapa 12 din SuperLiga Rednic ia un punct mare la Ploiesti
Fază din meciul Petrolul Ploiești - UTA Arad. Sursă foto: Razvan Pasarica/SPORT PICTURES
ADVERTISEMENT
07-10-2023
11:21

Petrolul Ploiești - UTA Arad 0-0

Vezi video cu cele mai importante faze AICI!

Final de meci – Petrolul și UTA termină la egalitate, scor 0-0, într-o partidă care s-a încins pe finalul ei, după ce Cooper a fost eliminat eronat din tabăra arădenilor.

sup

Min. 90 – Iustin Răducan profită de o eroare a lui Benga, dar reluarea sa trece peste poartă.

Min. 78 – Cooper vede al doilea cartonaș galben și implicit pe cel roșu pentru o intrare prin alunecare la Hanca. Pe reluări se vede clar cum jucătorul arădenilor nu-l atinge pe cel al ploieștenilor.

Min. 75 – Pop îi pune o minge excelent lui Cooper, dar șutul acestuia din 8 metri lovește transversala.

Min. 73 – Cooper primește o minge perfectă în fața porții ploieștenilor, însă reluarea sa se duce mult peste poartă.

Min. 1 – A început meciul!

07-10-2023
11:19

Echipele de start Petrolul Ploiești - UTA Arad, ora 14:00

Petrolul Ploiești: Zima – Dumitriu, Papp, Diomande, Meijers, Doua – Musi, Hanca, Jair – Roman, Grozav. Rezerve: Eșanu, Garutti, Huja, Jefferson, Mitrov, Pedro Justiniano, Răducan, Radu, Rădulescu. Antrenor: Florin Pîrvu.

UTA Arad: Iacob – Căpușă, Benga, Stolnik, Abeid – Mihai, Marcelo Freitas, Fabry – Stahl, Cooper, Micovschi. Rezerve: Costa Rodrigues, Dumitrașcu, Holst, Kucher, Markov, Marku, Ofosu, Pop, Stanciu. Antrenor: Mircea Rednic.

Meciul Petrolul – UTA are loc sâmbătă, 7 octombrie, cu începere de la ora 14:00, în cadrul etapei a 12-a din SuperLiga. Atât prahovenii cât și arădenii vin după ce etapa trecută au reușit doar remize albe, prahovenii la Iași, cu Politehnica, UTA pe teren propriu, cu FC Voluntari. Petrolul nu a mai câștigat de cinci etape, reușind să facă patru egaluri și să sufere o singură înfrângere, la Cluj, cu CFR, după un meci în care a fost vădit prejudiciată de arbitraj. UTA ocupă loc de baraj de supraviețuire, în ultimele cinci etape având o victorie și două rezultate de egalitate.

Unde se joacă meciul Petrolul – UTA

Întâlnirea Petrolul – UTA se dispută sâmbătă, 7 octombrie, de la ora 14:00, pe stadionul Ilie Oană din Ploiești, în etapa a 12-a din SuperLiga. Normal reprezintă o partidă de interes, pentru că vorbim despre confruntarea dintre două foste campioane ale României din anii 60-70 ai secolului trecut, echipe de mare tradiție în fotbalul românesc.

ADVERTISEMENT

Credem că în tribunele noului stadion  din orașul aurului negru vor lua loc  măcar în jur de 4-5000 de spectatori, mai ales dacă vor fi șanse ca să își facă apariția în premieră noua vedetă a lupilor galbeni, fostul jucător al CFR Cluj și FCSB, francezul Billel Omrani, pe care fanii Petrolului abia așteaptă să-l vadă ce poate. Omrani, cu prestații bune, poate fi soluția pentru vârful de atac.

Cine transmite la TV partida Petrolul – UTA

Partida Petrolul – UTA se joacă sâmbătă, 7 octombrie, de la ora 14:00, pe stadionul Ilie Oană din Ploiești, în etapa a 12-a din SuperLiga și este transmisă în direct pe micile ecrane pe canalele Digi Sport 1, Orange Sport 1 și Prima Sport 2. O mai puteți viziona intrând pe site-ul FANATIK.RO, în format LIVE VIDEO. Antrenorul gazdelor, Florin Pârvu, este convins că va fi un meci foarte greu, în care va conta orice greșeală.

ADVERTISEMENT

Sâmbătă, 7 octombrie, la Ploiești va fi o vreme frumoasă, soarele strălucind pe cer fără a fi deranjat de vreun nor. Va fi un cer senin permanent iar vreo amenințare de precipitații este exclusă. Suporterii pot merge în siguranță în număr mare la stadion, maxima zilei urmând a ajunge la ora meciului la ora 14:00 în jur de 24 de grade. Arbitrul partidei este Cătălin Popa din Pitești.

Ce jucători lipsesc în confruntarea Petrolul – Rapid

Florin Pârvu nu se poate plânge de probleme mari de lot la Petrolul, pentru că singurul absent este căpitanul echipei, Valentin Țicu, acesta fiind suspendat după cartonașul roșu din meciul cu Hermannstadt, când l-a scos din fotbal pe cel puțin șase luni pe tânărul Dragoș Iancu. Chiar dacă nu a existat intenție faultul a fost unul deosebit de brutal.

ADVERTISEMENT

Mircea Rednic nu se mai simte deloc sigur de postul său dar continuă să aducă jucători, ajungând la 22 numărul celor noi veniți. La Ploiești nu vor juca moldoveanul Carp, suspendat și sunt accidentați Vucenovic, Ekmekci, Stroungis. La UTA nu a existat să intre pe teren două meciuri la rând același prin unsprezece.

Cote la pariuri la jocul Petrolul – UTA

Nu are cum să surprindă pe nimeni faptul că pentru casele de pariuri Petrolul este echipa creditată cu prima șansă la victorie, la cota de 2,20. Dacă arădenii vor produce surpriza cota pentru ei la victorie este de 3,40. Șansă dublă 1X ajunge la un decent 1,35 iar șansă dublă X2 este o cotă bună, la 1,70. Gol marcat de prahoveni valorează 1,35 iar un gol al echipei lui Mircea Rednic înseamnă 1,50.

ADVERTISEMENT

În cele două partide directe jucate pe stadionul Ilie Oană din Ploiești de la revenirea celor două echipe în maximul eșalon avem numai succese pentru prahoveni, 1-0 și 2-1, în ultimul meci, de 1-0, Doua marcând golul victoriei în minutul 89. Singura victorie arădeană a fost în 2019, scor 3-0 pentru arădeni. Mai sunt două egaluri și patru eșecuri în Liga 2 în contul echipei vizitatoare.

ADVERTISEMENT