Fanatik SuperLiga cu Horia Ivanovici

Transferurile lui Gigi Becali, călcate în picioare. „Nu-i luam niciodată!” Care e jucătorul care nici el nu credea că ajunge la FCSB! Video exclusiv

FCSB a făcut 12 transferuri în vară, care au fost puse sub lupă la Fanatik SuperLiga cu Horia Ivanovici. Majoritatea jucătorilor aduși de Becali au fost puși la zid.
20.12.2022 | 13:05
Transferurile lui Gigi Becali calcate in picioare Nui luam niciodata Care e jucatorul care nici el nu credea ca ajunge la FCSB Video exclusiv
Transferurile lui Gigi Becali, călcate în picioare. „Nu-i luam niciodată!” Care e jucătorul care nici el nu credea că ajunge la FCSB! FOTO: colaj Fanatik
ADVERTISEMENT

Dănuț Lupu a comentat în stilul caracteristic transferurile pe care le-a făcut FCSB în precedenta perioadă de mercato. Fostul mare internațional a fost unul dintre invitații de marcă de la cea mai nouă ediție de FANATIK SUPERLIGA CU HORIA IVANOVICI.

Transferurile de la FCSB, sub lupa lui Dănuț Lupu: „Un eșec total”. Doar un jucător a scăpat de critici

FCSB a început dezastruos SuperLiga. La un moment dat, roș-albaștrii erau pe locul 14 în clasament. Acum, vicecampioana en-titre și-a revenit și, după victoria cu FC Botoșani, scor 1-0, termină anul 2022 pe ultima treaptă a podiumului.

ADVERTISEMENT

Totuși, FCSB a mai reușit o performanță importantă în acest sezon. S-a calificat în grupele unei competiții europene, Conference League, după cinci ani de pauză. Pentru acest obiectiv, Gigi Becali a băgat adânc mâna în buzunar și a adus nu mai puțin de 12 jucători. Printre aceștia și Vadim Rață, care s-a întors la FC Voluntari după doar câteva apariții în tricoul roș-albastru.

Pe Dănuț Lupu l-a impresionat doar atacantul italian, care a costat-o pe FCSB nu mai puțin de 1,5 milioane de euro, transferul fiind dezvăluit în exclusivitate de FANATIK.

ADVERTISEMENT

(n.r- Miculescu?) Nu îl luam niciodată. Nu îl luam deloc. Nici cu 100.000 de euro nu îl luam. (n.r. – Rusu?) Nu. Nici Rusu nu se gândea că ajunge la FCSB.

(n.r. – Compagno?) La cum a jucat în ultima perioadă la Craiova să spunem ca da. E ok, așa, cu o virgulă, în contextul în care l-a luat și pe Omrani”, a declarat Dănuț Lupu, în exclusivitate la FANATIK SUPERLIGA CU HORIA IVANOVICI.

ADVERTISEMENT

VEZI VIDEO MAI JOS

„Omrani nu mai poate”

Latifundiarul din Pipera a plătit nu mai puțin de 5,35 milioane de euro pentru cei 12 fotbaliști: David Miculescu, Billel Omrani, Radu Boboc, Eduard Radaslavescu, Bogdan Rusu, Joyskim Dawa, Joonas Tamm, Andrea Compagno, Marco Dulca, Boban Nikolov, Rachid Bouhenna și Vadim Rață.

„(n.r – Omrani?) Dacă ne gândim la nume, la experiență, da, dar total nepregătit. Nu-l luam. A slăbit foarte mult. Dar e un transfer nereușit. L-a luat pe nume, ca jucător nu mai putea. Se vede că nu poate.

ADVERTISEMENT

(n.r. – Dawa?) Nu-l luam. (n.r. – Tamm?) Nu. Pentru că nu sunt adeptul jucătorilor strâini. Noi vrem să promovăm fotbalul, dar CFR Cluj ia campionatul în România de cinci ani numai cu jucători străini. De ce nu avem echipă națională? Pentru că noi care ne ocupăm de fotbal aducem numai străini.

(n.r. – Dulca?) E un copil și poate să crească. Îl luam. (n.r. – Radaslavescu?) Nu. Toți zic, că vor să îl vândă. Nu e decar, Hagi face doar decari.

Eu cred că FCSB, cu lotul pe care-l are, lăsând la o parte străinii, are cel mai bun lot din România. Pentru mine un eșec total, pentru Gigi poate nu”, a conchis Lupu.

ADVERTISEMENT