Life

Transformarea care i-a șocat pe toți la Te cunosc de undeva. Lui Mihai Petre nu i-a venit să creadă ce vede: “Multe femei care nu reușesc să…”

Transformarea care i-a șocat pe toți la Te cunosc de undeva. Mihai Petre a rămas fără cuvinte în fața celor doi concurenți.
16.04.2023 | 10:32
Transformarea care ia socat pe toti la Te cunosc de undeva Lui Mihai Petre nu ia venit sa creada ce vede Multe femei care nu reusesc sa
Transformarea care i-a șocat pe toți la Te cunosc de undeva. Foto: Colaj Fanatik / Antena 1
ADVERTISEMENT

Transformarea care i-a șocat pe toți la Te cunosc de undeva. Mihai Petre a rămas fără cuvinte și nu i-a venit să creadă ce vede în fața ochilor.

Transformarea care i-a șocat pe toți la Te cunosc de undeva

Transformarea cu pricina, care i-a șocat pe toți, a fost a lui Wrs și Emilian. Cei doi au trebuit să o interpreteze pe Dalida, lucru deloc ușor.

ADVERTISEMENT

Wrs și Emilian de la Te cunosc de undeva au trebuit să o întruchipeze pe Dalida și să cânte piesa Tico, tico. Versurile în franceză și ritmul rapid fac din aceasta una dintre cele mai grele piese și implicit transformări.

Mihai Petre a fost de-a dreptul impresionat de prestația lui WRs și Emilian, iar transformarea lor l-a șocat cu adevărat. Dansatorul a avut numai cuvinte de laudă la adresa lor.

ADVERTISEMENT

Juratul le-a lăudat grația celor doi și faptul că nici unele femei nu pot să fie atât de elegante cum au fost concurenții. Mai mult, Mihai Petre a spus că totul i s-a părut natural, chiar dacă doi bărbați s-au transformat într-o femeie.

„Mi se pare incredibil. Emilian, ești fantastic. Sunt multe femei care nu reușesc să aibă grația ta. E incredibil ce ai reușit să faci. La fel, WRS. Nu am simțit nimic nenatural”, a spus Mihai Petre.

ADVERTISEMENT

Ozana Baranbancea, laude pentru cei doi concurenți care au avut o transformare care i-a șocat

Și Ozana Baranbancea a mărturisit că piesa este una foarte grea, iar cei doi băieți s-au descurcat foarte bine. Aceasta l-a lăudat în mod special pe Emilian.

Vedeta de la Te cunosc de undeva a spus că textul piesei este foarte greu, la fel și beat-ul și intonația. Ozana Barabancea a clasificat piesa drept una solicitantă.

ADVERTISEMENT

„Este o piesă foarte grea și solicitantă. Și din punct de vedere intonațional și al beat-ului. E o aglomerare de text, care trebuie să fie foarte clar cântat, noi să îl înțelegem.

Mi-a plăcut foarte mult de tine, Emilian și ca să dau din casă, primesc telefoane ca să îi dau notă mare”, a spus Ozana Barabancea.

ADVERTISEMENT