Life

Transformarea uluitoare a unei femei de 42 de ani după divorț. Arată mult mai tânără: ”E ca și cum aș pluti”

Transformarea uimitoare a unei femei în vârstă de 42 de ani după ce a divorțat de soțul său. A întinerit și simte că plutește.
21.02.2024 | 19:16
Transformarea uluitoare a unei femei de 42 de ani dupa divort Arata mult mai tanara E ca si cum as pluti
Această femeie este o altă persoană după divorț. Sursa foto: Daily Mail, colaj Fanatik
ADVERTISEMENT

O femeie în vârstă de 42 de ani pare că și-a schimbat viața în bine după divorț. Transformarea fizică prin care a trecut a făcut-o să arate de nerecunoscut în ochii apropiaților și nu numai.

O femeie de 42 de ani a întinerit și a devenit mai frumoasă după divorț. Apropiații, șocați de transformare

Femeia a arătat tuturor cum i s-a îmbunătățit înfățișarea după ce a pus capăt unei căsnicii de aproape două decenii, în care spune că nu a știut decât să se ocupe de casă, de soț și de îngrijrea copiilor. Toate acestea i-au răpit din frumusețea de odinioară.

ADVERTISEMENT

Emma Sheppard, originară din Blackpool, arată mult mai tânără și și-a recăpătat frumusețea de când este singură. Asta deoarece s-a axat doar pe propria persoană și a învățat să se iubească. ”E ca și cum aș pluti”, spune ea, potrivit Daily Mail.

”Goală și secuită”, mai precizează Emma că s-a simțit în cei 18 ani cât a fost căsătorită. În 2020 ea a hotărât să înceapă un capitol nou, după ce și-a dat seama că a devenit ”lipsită de valoare” în timpul căsniciei.

ADVERTISEMENT

Emma  Sheppard a suferit după divorț și s-a ridicat de una singură

Nu i-a fost ușor să se despartă de partenerul de viață și a suferit enorm. Mai ales că are și doi copii și s-a trezit o mamă singură, nevoită să se descurce prin forțele proprii. Din ce, în ce, se autodistrugea prin suferință.

”Arătam bătrână, goală și epuizată, dar acum îmi trăiesc cea mai bună viață. Sunt fericită și arăt complet diferit. M-am căsătorit pentru toată viața. Era el, fetele și munca. Am simțit că am rezolvat totul.

ADVERTISEMENT

A fost foarte rău după ce a plecat, m-a distrus cu adevărat. Mă simțeam inutilă – aveam atacuri de panică. Nu aveam încredere în mine și eram atât de izolată. Pur și simplu existam, munceam ca să plătesc facturile și supraviețuiam, a declarat femeia.

Într-o zi, însă, a pus piciorul în prag și și-a dat șansa la fericire. După ce s-a uitat în oglindă, a constatat că chipul îi arăta foarte în vârstă și a realizat că, pe lângă supărări, o îmbătrânesc și țigările. Drept urmare, și-a luat inima în dinți și a început să renunțe treptat la ele.

ADVERTISEMENT

”Într-o zi m-am trezit și m-am gândit: “Vii dintr-o familie de femei puternice, ești liberă și poți face o diferență în viața ta”. Mi-am dat seama că pot fi mult mai mult decât atât. A fost ca o forță a cuiva care mă veghea”, a mai declarat Emma.

Emma Sheppard este astăzi o femeie mai atrăgătoare

Emma Sheppard nu a mai fumat un pachet pe zi, ci doar patru țigări. Și-a modificat drastic și dieta și s-a ocupat intens și de îngrijirea pielii. Femeia a început să gătească mai mult acasă și și-a făcut și un abonament la sală.

Emma Sheppard a început și să se dichisească mai mult, să iasă în oraș și să poarte ruj roșu, pe care îl evita cu desăvârșire. Mai mult, și-a dat șansa de a cunoaște noi parteneri, așa că și-a făcut un cont pe Tinder.

Rezultatele au început să apară treptat. Emma a început să slăbească, să aibă un ten mai luminos, un zâmbet mai larg, cu o dantură impecabilă. Pe lângă asta, Emma și-a modificat garderoba într-una mai sexy și face cardio și fitness de cinci ori pe săptămână.

Emma Sheppard
Așa arată acum Emma Sheppard. Sursa foto: Daily Mail

 

”Totul la mine este complet diferit acum. Oamenii spun că arăt incredibil față de înainte și cred că asta se datorează faptului că sunt atât de fericită în interiorul meu. Cel mai ciudat lucru este că eu chiar credeam că sunt fericită când ne-am căsătorit. Îmi dau seama acum că eram detașată emoțional atunci, pentru că eram atât de preocupată să am grijă de toată lumea. Acum zâmbesc tot timpul. Și acesta este doar începutul”,  a mai precizat Emma Sheppard.

ADVERTISEMENT
Tags: