Life

Transsexualul Naomi Moldovan, în comă într-un spital din Germania: “Se luptă între viață și moarte. Nu știm care a fost cauza”

Naomy, cel mai cunoscut transsexual din România trece prin clipe de groază. Florin Moldovan, pe numele lui real, este internat într-un spital din Germania.
17.04.2024 | 11:16
Transsexualul Naomi Moldovan in coma intrun spital din Germania Se lupta intre viata si moarte Nu stim care a fost cauza
Transsexualul Naomy este internat într-un spital din Germania. Sursa foto: captură Youtube.
ADVERTISEMENT

Naomy, faimosul transgender din România, trece prin clipe de groază. Acesta se află în stare critică într-un spital din Germania. Imagini cu ea au fost publicate pe conturile sociale, iar fanii au fost șocați să o vadă intubată și cu perfuzii.

Naomy este internat într-un spital din Germania, în stare critică

Naomy nu mai are nevoie de nicio introducere. Acesta a fost, ani la rând, o prezență controversată în spațiul public din România. Aparițiile sale au stârnit mereu controverse și au generat un val de reacții.

ADVERTISEMENT

În ultimii anii, Naomy a început să fie din ce în ce mai discretă cu aparițiile publice. Cei care își doreau să afle ce mai face sau cu ce se mai ocupă, trebuiau doar să verifice conturile social media ale acesteia.

Tot de pe social media, cei care îl urmăresc au aflat că starea de sănătate a lui Naomy este una precară. Aceasta a fost internată la un spital din Dortmund, Germania, acolo unde se zbate între viață și moarte.

ADVERTISEMENT

Nimeni nu își explică de ce Naomy a ajuns în acest stadiu. Intubată și cu perfuzii în mână, prietenii ei au confirmat că nu se simte deloc bine, după cum se poate observa și în imaginile din online.

”Este în comă într-un spital din Dortmund, Germania. Din păcate, starea ei este una foarte gravă. Se luptă între viață și moarte. Nu știm care a fost cauza reală, medicii trebuie să știe mai bine.”,a spus Antonia, prietena lui Naomy pentru spynews.ro.

ADVERTISEMENT

Florin Moldovan, pe numele lui real, plănuia să vină în România

Naomy s-a mutat de ani de zile în Germania, după ce a încercat să se afirme la mai multe concursuri de talente din România. Din păcate, nu a avut noroc, așa că a decis să ia drumul străinătății.

Potrivit declarațiilor făcute de una dintre prietenele ei pentru spynews.ro, Naomy avea de gând să revină în România, în vizită. Chiar la începutul săptămânii a adus în discuție acest subiect, dar se pare că nu a mai reușit să pună în aplicare planul.

ADVERTISEMENT

”Ne înțelesesem să vină în România, dar după aceea nu am mai aflat nimic despre ea. Ieri am primit această veste, toate gândurile mele pozitive merg spre ea. Stabilisem o întâlnire în țară, chiar stabilisem și datele, doar că după aceea s-a întrerupt brusc legătura.” a mai spus Antonia pentru sursa menționată.

Naomy are 47 de ani, iar apropiații cred că probleme ei de sănătate au apărut și pe fondul vârstei. Până acum, nimeni nu a oferit detalii cu privire la evoluția stării sale de sănătate.

ADVERTISEMENT