Sport

Transferul lui Deian Sorescu face prima victimă la FCSB: „Cred că va juca în locul lui!”

Deian Sorescu poate face deja prima victimă după transferul la FCSB, Helmuth Duckadam fiind de părere că îi va lua locul lui Valentin Crețu.
13.01.2023 | 20:45
Transferul lui Deian Sorescu face prima victima la FCSB Cred ca va juca in locul lui
Deian Sorescu face prima victimă dacă vine la FCSB. Sursă foto: sportpictures.eu
ADVERTISEMENT

Ion Crăciunescu este de părere că pentru FCSB transferul lui Deian Sorescu, dezvăluit în exclusivitate de FANATIK, este o mutare bună, însă nu și pentru jucător.

Deian Sorescu face prima victimă după transferul la FCSB

Helmuth Duckadam este de părere că Deian Sorescu va face o primă victimă la FCSB, fiind convins că va juca în locul lui Valentin Crețu, pe postul de fundaș dreapta.

ADVERTISEMENT

„Cred că va juca fundaș dreapta, acolo e descoperită FCSB. Cred că va juca în locul lui Crețu, pentru că el centrează bine. Nu o să fie luat pentru concurență, va juca meci de meci dacă tot e împrumutat până în vară, că de-aia îl aduc”, a spus Helmuth Duckadam, la TV DigiSport.

„Pentru FCSB e un transfer bun, pentru el e un pas înapoi. Când vii de la liderul Poloniei nu e bine. Pentru FCSB e un câștigă, pentru că e un jucător bun, e un câștig și pentru echipa națională”, a spus și Ion Crăciunescu.

ADVERTISEMENT

„Eu cred că va juca în locul lui Cordea, dacă va pleca în Germania!”

Andrei Cristea crede că Deian Sorescu va juca în locul lui Andrei Cordea în cazul în care acesta va pleca în Bundesliga, în caz contrar

„Eu cred că va juca la mijloc în locul lui Cordea, dacă va pleca în Germania. Și dacă nu-l vinde, va fi concurență pentru Cordea. Campionatul e lung, apar accidentări, suspendări, se pot întâmpla multe.

ADVERTISEMENT

Ai nevoie de dubluri pe posturi, e multă concurență. Să vedem ce va fi, pentru că una e să dai bani mulți pe un jucător, alta e să îi dai doar salariul”, a spus Andrei Cristea.

„Avem acum și număr 22!”, a fost mesajul postat de Mihai Stoica, managerul general al FCSB-ului, pe rețelele de socializare, anunțând astfel transferul lui Deian Sorescu, numărul 22 fiind purtat de fotbalist în perioada în care evolua la Dinamo.

ADVERTISEMENT

  • Cota BETANO pentru FCSB: 2,20 este cota pentru „2 solist” la meciul AFC Hermannstadt – FCSB!