Sport

Ovidiu Burcă, reacție promptă la posibilitatea ca Deian Sorescu să ajungă la FCSB: „Nu aș fi surprins, dar fanii lui Dinamo da!”

Ovidiu Burcă a vorbit despre interesul FCSB-ului pentru Deian Sorescu, recunoscând că nu ar fi surprins ca fostul jucător al „câinilor” să îmbrace tricoul rivalei.
12.01.2023 | 10:55
Ovidiu Burca reactie prompta la posibilitatea ca Deian Sorescu sa ajunga la FCSB Nu as fi surprins dar fanii lui Dinamo da
Ovidiu Burcă și-l imaginează pe Deian Sorescu la FCSB. Sursă foto: sportpictures.eu
ADVERTISEMENT

FANATIK a dezvăluit în exclusivitate interesul lui Gigi Becali pentru Deian Sorescu, ceea ce ar reprezenta transferul iernii pentru FCSB.

Ovidiu Burcă și-l imaginează pe Deian Sorescu la FCSB

Ovidiu Burcă, antrenorul lui Dinamo, a vorbit despre posibilitatea ca Deian Sorescu să devină jucătorul FCSB-ului, recunoscând că nu ar fi surprins dacă se va realiza transferul.

ADVERTISEMENT

„Dacă există aceste discuții, înseamnă că există niște fisuri între el și antrenor, poate a fost chiar și un conflict, nu știu. Personal nu aș fi surprins să-l văd pe Sorescu la FCSB, pe unii suporteri da.

Ultima lui perioadă la Dinamo nu a fost plăcută la Dinamo și nu s-a despărțit în termeni amiabil de club. Ținând cont de ultima perioadă a lui la club au fost și zgârieturi”, a mai spus Ovidiu Burcă, la TV DigiSport.

ADVERTISEMENT
  • 25 de ani are Deian Sorescu

„Mai bine joacă în țară decât să stea și doar să își ia banii!”

Bogdan Stelea este de părere că fotbaliștii români mai bine revin în țară pentru a juca mai multe meciuri decât să stea în străinătate și doar să își încaseze salariile, mai ales dacă sunt tineri.

„Eu prefer să vină în țară și să joace decât să stea undeva în străinătate și doar să își ia banii și să nu joace”, a fost replica lui Bogdan Stelea.

ADVERTISEMENT

În actualul sezon, Deian Sorescu a jucat 15 meciuri pentru Rakow, în toate competițiile, reușind să marcheze 2 goluri și să ofere o pasă decisivă.

Deian Sorescu era transferat pentru 800.000 de euro la începutul anului 2022 de Rakow de la Dinamo, iar alături de formația din Polonia, acesta a câștigat Cupa Poloniei și Supercupa Poloniei.

ADVERTISEMENT

Deian Sorescu are și șapte prezențe în naționala mare a României, pentru care nu a reușit încă să marcheze vreun gol.

  • 1.500.000 de euro este cota de piață a lui Deian Sorescu, după cum arată site-ul de specialitate transfermarkt.com

  • Cota BETANO pentru FCSB: 2,20 este cota pentru „2 solist” la meciul AFC Hermannstadt – FCSB!

ADVERTISEMENT