Fanatik SuperLiga cu Horia Ivanovici

Gigi Corsicanu pune piciorul în prag în „subiectul Bergodi”: „E o chestie de bun simț! Tot respectul pentru Adi Mutu”

Gigi Corsicanu e de părere că Bergodi trebuie să plece imediat de la Rapid şi spune că e o chestiune de bun simţ să renunţe la bani.
16.04.2024 | 12:30
Gigi Corsicanu pune piciorul in prag in subiectul Bergodi E o chestie de bun simt Tot respectul pentru Adi Mutu
Gigi Corsicanu pune piciorul în prag în „subiectul Bergodi”: „E o chestie de bun simț! Tot respectul pentru Adi Mutu”. Sursa: colaj Fanatik
ADVERTISEMENT

Rapid stă pe un butoi de pulbere. Giuleştenii au pierdut şi al patrulea meci din play-off, 0-1 cu Sepsi. La final, tot stadionul i-a strigat demisia lui Cristiano Bergodi, care şi-a ieşit din minţi la conferinţa de presă, fiind deranjat de întrebările unor jurnalişti.

Gigi Corsicanu pune piciorul în prag în „subiectul Bergodi”: „E o chestie de bun simț!”

Marţi dimineaţa este şedinţă la Rapid, unde se discută demiterea lui Cristiano Bergodi. Antrenorul nu vrea să plece, iar dacă va fi demis, va primi salariul până la finalul contractului, miza fiind de 210.000 de euro.

ADVERTISEMENT

Gigi Corsicanu, fostul lider de galerie de la Rapid, a declarat la FANATIK SUPERLIGA că Bergodi ar trebui să plece singur şi la asta se aşteptau toţi suporterii după înfrângerea cu Sepsi, scor 0-1:

“Era normal să îşi dea demisia. Asta aşteptam cu toţii. Când aduci jucători pe atâţia bani, te aştepţi să termini măcar pe locul 2-3. Ok, nu luăm campionatul, dar trebuie să avem un loc de cupe europene la asemenea investiţii.

ADVERTISEMENT

S-au cheltuit foarte mulţi bani şi rezultatele sunt foarte proaste. Mult sub investiţie. Nu ştiu de ce nu şi-a dat demisia, dacă e vorba de bani e păcat. Dânsul a avut parte de respect din partea noastră.

Din partea conducătorilor a avut totul la discreţie. I s-au făcut toate poftele. Eu cred că e o chestie de normalitate, de bun simţ. Când eşti într-un moment în care nu mai e nimic de făcut, ridici mâna. 

ADVERTISEMENT

“Eşti de atâţia ani aici, nu a avut nicio performanţă notabilă, să spui că ai luat un campionat”

Tot respectul pentru Adrian Mutu, care aşa a făcut. Cristiano Bergodi este de atâţia ani în România şi cred că şi-ar pierde respectul dacă ar face chestia asta (n.r. să se agaţe de clauza de reziliere). 

Ar fi o chestie de bun simţ să îşi strângă mâna, să rămână în relaţii bune cu conducerea noastră, ăsta este şi un semn de respect pentru fotbalul românesc. Eşti de atâţia ani aici, nu a avut nicio performanţă notabilă, să spui că ai luat un campionat.

ADVERTISEMENT

“Nu renunţi la o întreagă echipă ca să îi faci dreptate lui Cristiano Bergodi”

A antrenat cluburi foarte puternice unde a avut posibilitatea să câştige şi a avut toate atuurile. Dacă dânsul se cramponează de suma din contract nu este în regulă, o să îşi piardă respectul. 

Trebuie să se gândească la faptul că echipa este într-o situaţie foarte proastă. Nu este doar dânsul vinovat, dar nu renunţi la o întreagă echipă ca să îi faci dreptate lui Cristiano Bergodi. 

Ceva s-a întâmplat, e clar. Nu putem să îl acuzăm doar pe Cristiano Bergodi că s-a ajuns aici”, a declarat Gigi Corsicanu la FANATIK SUPERLIGA.

Gigi Corsicanu pune piciorul în prag în „subiectul Bergodi”: „E o chestie de bun simț! Tot respectul pentru Adi Mutu”

ADVERTISEMENT