Life

Trecutul tragic al Oanei Cuzino, prezentatoarea TV devenită de două ori văduvă! Primul soț al vedetei s-a sinucis, al doilea a murit dintr-un accident casnic

Oana Cuzino, fosta soție a milionarului Yoav Shtern, cel care s-a stins din viață în urma unui accident casnic, a mai fost căsătorită cu un bărbat, și el, din păcate, decedat.
27.04.2022 | 16:46
Trecutul tragic al Oanei Cuzino prezentatoarea TV devenita de doua ori vaduva Primul sot al vedetei sa sinucis al doilea a murit dintrun accident casnic
Cei doi soți ai Oanei Cuzino au sfârșit tragic / Fotomontaj: Fanatik
ADVERTISEMENT

Yoav Shtern, fostul soț al Oanei Cuzino, un om de afaceri multimilionar, a încetat din viață în curtea casei sale din Snagov după un accident tragic. El era despărțit de fosta vedetă a emisiunii Ce se întâmplă, doctore?, femeia cu care s-a căsătorit la puțin timp după ce aceasta divorța de primul ei soț, Mircea Stănescu.

Ce s-a întâmplat cu primul soț al Oanei Cuzino

Oana Cuzino a fost căsătorită cu omul politic Mircea Stănescu. L-a cunoscut pe când ea lucra ca jurnalist de presă scrisă, iar el făcea primii pași în politică. A fost consilier al premierilor Radu Vasile și Mugur Isărescu.

ADVERTISEMENT

Mariajul lor nu a ținut prea mult, cei doi luând decizia să se despartă în relații amiabile. Nu a durat mult, iar Oana Cuzino, devenită deja vedetă TV și prezentatoarea emisiunii Ce se întâmplă, doctore? de la Pro Tv, și-a refăcut viața în compania milionarului de origine israeliană, Yoav Shtern.

Cu toate acestea, Oana Cuzino a trecut prin momente delicate în momentul în care primul ei soț lua decizia de a-și pune capăt zilelor. Mircea Stănescu, devenit om politic cu greutate, s-a sinucis la începutul anului 2009.

ADVERTISEMENT

Primul soț al Oanei Cuzino s-a sinucis după ce a omorât un om, cu mașina

La sfârșitul anului 2008, Mircea Stănescu a accidentat mortal un bărbat, pe trecerea de pietoni. Evenimentul tragic, petrecut în Capitală, a făcut obiectul unei anchete. Mircea Stănescu urma să fie audiat de polițiști două săptămâni mai târziu, pe 12 ianuarie 2009. Fusese pus sub acuzare pentru omor din culpă.

Doar că, la acea vreme, Mircea Stănescu a decis să își pună capăt zilelor pe 5 ianuarie, la câteva zile de la accidentul tragic provocat de el, la volan. Fostul soț al Oanei Cuzino s-a sinucis în apartamentul lui din cartierul Panduri al Capitalei, la doar 39 de ani.

ADVERTISEMENT

Corpul neînsuflețit – Mircea Stănescu împușcându-se în cap cu una dintre armele pe care le deținea legal – a fost găsit la acea vreme de avocatul politicianului după ce logodnica lui a anunțat că nu îi mai răspundea la telefon.

Yoav Shtern, al doilea soț al Oanei Cuzino, a murit într-un accident casnic

Yoav Shtern, al doilea soț al Oanei Cuzino și tatăl fetiței acesteia, Naomi, a murit astăzi, 27 aprilie 2022. Acum nouă zile, pe 18 aprilie, a fost dus, de urgență, la Spitalul Elias. Inițial s-a bănuit că omul de afaceri ar fi avut un conflict, rănile constatate de medici fiind foarte grave.

ADVERTISEMENT

Bărbatul avea hemoragie cerebrală, două fracturi craniene și contuzii pulmonare, motiv pentru care Poliția  a început cercetările necesare pentru a afla ce s-a întâmplat în curtea casei din Snagov. După ce au consultat imaginile de la camerele video, s-a ajuns la concluzia că Yoav Shtern a suferit un accident casnic.

Mai exact, omul de afaceri a căzut, în timp ce mergea cu spatele, într-o groapă din curtea casei sale din Snagov. Omul de afaceri ducea o existență extrem de discretă. Cu toate acestea, de-a lungul timpului s-a tot vorbit despre averea sa fabuoasă, el având terenuri în valoare de sute de milioane de euro în apropierea Capitalei.

De altfel, în procesele de partaj făcute cu Oana Cuzino, după divorțul din 2014, vedetei tv i-ar fi revenit nu mai puțin de 33 de hectare de teren.

ADVERTISEMENT