Life

Trei lucruri pe care poți să le primești gratuit în camera de hotel. Nu trebuie decât să le ceri la recepție

Știai că sunt trei lucruri pe care poți să le primești gratuit în camera de hotel? Nu trebuie decât să le ceri la recepție după ce te cazezi.
18.03.2024 | 10:49
Trei lucruri pe care poti sa le primesti gratuit in camera de hotel Nu trebuie decat sa le ceri la receptie
Trei lucruri pe care poți să le primești gratuit în camera de hotel. Sursă foto: Pinterest / colaj Fanatik
ADVERTISEMENT

În cazul în care nu știai, există trei lucruri pe care poți să le primești gratuit în camera de hotel. Nu trebuie decât să le ceri la recepție după ce te cazezi, iar mai apoi, personalul ți le va aduce.

Trei lucruri pe care poți să le primești gratuit în camera de hotel

Nu toți turiștii știu ce avantaje au în momentul în care se cazează la un hotel. Sunt persoane care cred că multe lucruri sunt contra cost, în timp ce altele evită până să și ceară anumite detalii.

ADVERTISEMENT

Adevărul este că trebuie să îți cunoști drepturile odată ce ajungi la hotel. Sunt anumite lucruri de care poți beneficia în mod gratuit, fără costuri ascunse și poate chiar ai nevoie de ele.

Ce lucruri poți să primești gratuit în camera de hotel? Experții din domeniul hotelier au dezvăluit mai multe avantaje de care se pot bucura turiștii. Singura condiție este să le ceartă la recepție, după ce se cazează.

ADVERTISEMENT

Înainte de toate însă, este bine să verifici dacă hotelul tău are articolele pe care le ceri. Dacă vorbim de un hotel cu mai puține stele, aici ar putea fi o problemă. În general însă, vei găsi ceea ce ai nevoie, arată The Sun.

Poți să primești mai multe lucruri gratuit în camera de hotel. Spre exemplu, poți solicita un balsam de buze, ori o placă de îndreptat părul dacă ai nevoie. Nu puține sunt locațiile unde aceste lucruri sunt oferite.

ADVERTISEMENT

Ce poți să ceri liniștit la recepție

Puțini turiști însă se gândesc să le ceartă, cel mai probabil de teamă că vor avea de plătit pentru ele. Totodată, în anumite locații, turiștii pot să primească gratuit încărcătoare ori adaptoare. Totodată, se mai oferă gratuit și iPad-uri, ori căști, în funcție de necesități.

Ce alte lucruri poți să primești gratuit în camera hotel? Anumite hoteluri de lux oferă chiar și instrumente muzicale. Acestea pot fi folosite timp de 48 de ore de turiști, fără alte costuri suplimentare.

ADVERTISEMENT

În același timp, nu puține sunt locațiile unde turiștii se pot bucura de experiențe personalizate. De la experiențe locale, cursuri de exerciții fizice sau transport. Fondatoarea site-ului de călătorii Bohemian Trails, Megan Eileen McDonough, a confirmat acest lucru.

“Nu este nevoie de un hotel pentru a face asta. Luați în considerare posibilitatea de a întreba dacă puteți vedea un cocktail sau o demonstrație culinară. În timp ce unele proprietăți creează evenimente reale în jurul ei, altele sunt mai informale.

Am stat la mai multe stațiuni care nu au menționat că ar fi bucuroși să-mi arate o demonstrație informală de cocktail până când nu am întrebat dacă este posibil”, a dezvăluit aceasta.

De cealaltă parte, Bryant Soriano, managerul general al hotelului boutique Circa 39 din Miami Beach, le recomandă turiștilor să fie sinceri. Uneori pot să primească anumite avantaje dacă vorbesc deschis și au un comportament potrivit.

“Un zâmbet merge foarte departe. Iar onestitatea ajută foarte mult. Când oamenii îți întind mâna și te întreabă: “Cu ce poți să faci?”, este uman să vrei să-i ajuți și să-i surprinzi”, a completat el.

ADVERTISEMENT