News

Trei persoane rănite într-un accident de microbuz. Șoferul a lovit un cap de pod

Trei persoane, două femei și un bărbat, au ajuns duminică la spital după ce șoferul microbuzului în care călătoreau s-a izbit violent de un cap de pod
28.08.2022 | 20:31
Trei persoane ranite intrun accident de microbuz Soferul a lovit un cap de pod
Serie de accidente rutiere după ce șoferii au pierdut controlul volanului. Sursa foto: Hepta
ADVERTISEMENT

Potrivit polițiștilor, șoferul microbuzului a pierdut controlul volanului și a lovit violent un cap de pod, autoturismul răsturnându-se apoi pe marginea carosabilului.

Trei persoane rănite după un accident de microbuz

Șoferul unui microbuz care călătorea pe DN7 în județul Vâlcea a pierdut controlul autovehiculului și s-a izbit violent de un cap de pod în zona localității Budești. Mașina s-a răsturnat apoi pe marginea carosabilului.

ADVERTISEMENT

Trei persoane care se aflau în microbuz, două femei și un bărbat, au ajuns la spital.

Echipajele de pompieri care au ajuns la faţa locului au constatat că microbuzul de transport persoane, de tip 8 +1 persoane, era răsturnat pe o parte, în afara drumului, potrivit Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) Vâlcea.

În autovehicul se aflau cinci pasageri, trei dintre aceștia, două femei și un bărbat, au fost transportați la spital.

ADVERTISEMENT

Poliția a transmis că accidentul s-a produs după ce șoferul a pierdut controlul volanului. Circulaţia rutieră a fost restricţionată temporar în zonă, pe direcţia Piteşti – Râmnicu Vâlcea.

Bărbat mort după ce s-a răsturnat cu mașina

Tot duminică după-amiază, între localităţile braşovene Râşnov şi Pârâul Rece, un bărbat și-a pierdut viața după ce s-a răsturnat cu maşina în afara părţii carosabile.

ADVERTISEMENT

Potrivit Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) Braşov, bărbatul era inconştient la sosirea echipajelor de salvare. „Din păcate, victima de sex masculin a suferit leziuni incompatibile cu viaţa şi a fost declarată decedată”, a transmis ISU Braşov.

Potrivit Centrului Infotrafic din cadrul IPJ Brașov, bărbatul ar fi pierdut controlul volanului într-o curbă şi s-a răsturnat în afara carosabilului.

ADVERTISEMENT

Sâmbătă, în județul Ialomița, trei persoane, inclusiv un copil de zece ani au ajuns la spital după ce autoturismul în care se aflau s-a răsturnat de pe carosabil în apropierea localității Slobozia Nouă, după ce șoferul a pierdut controlul mașinii. Accidentul nu a fost unul grav, cele trei persoane, din patru care aflau în mașină, fiind transportate la spital pentru investigații suplimentare.

ADVERTISEMENT