Life

Trei rețete care îi ies excelent Gabrielei Cristea. Preparatale sunt delicioase: ”Ți se topesc în gură”

Trei rețete care sunt făcute ca la carte de Gabriela Cristea. Felurile de mâncare sunt savuroase și adorate de familia sa.
05.04.2024 | 19:20
Trei retete care ii ies excelent Gabrielei Cristea Preparatale sunt delicioase Ti se topesc in gura
Trei rețete care sunt făcute ca la carte de Gabriela Cristea. Felurile de mâncare sunt savuroase și adorate de familia sa. Sursa foto: farama.ro. Colaj: Fanatik
ADVERTISEMENT

Trei rețete care îi ies excelent Gabrielei Cristea. Preparatele sunt delicioase. „Ți se topesc în gură”, susține soțul moderatoarei de la Antena Stars, Tavi Clonda. Vedeta este văzută de fani ca o gospodină desăvârșită.

Trei rețete care sunt făcute ca la carte de Gabriela Cristea. Felurile de mâncare sunt savuroase și adorate de familia sa

Trei rețete care sunt făcute ca la carte de Gabriela Cristea. Felurile de mâncare sunt savuroase și adorate de familia sa, de la mic la mare. Partenerul de viață are numai cuvinte de laudă pentru calitățile culinare ale brunetei.

ADVERTISEMENT

Nu mai este niciun secret pentru nimeni faptul că vedeta petrece foarte mult timp în bucătărie. Îi place să gătească și recent chiar și-a deschis o afacere în acest sens, cu cozonaci făcuți în casă, dar și cu zacuscă și alte produse.

„Aș putea să fac un top 3 la mâncăruri și un top 3 la deserturi. La desert ar fi așa: cozonacii, plăcinta de iaurt… Acum, mi-au venit în cap clătitele. Deci, clătite precum face Gabriela… se topesc în gură.

ADVERTISEMENT

Nu simți coca, pâinea aceea. Și mereu ies la fel! Și cât voi degusta acum la cozonaci, la choux-urile și altele asemenea pe care doar eu le degust. M-a terminat!”, a spus soțul Gabrielei Cristea în podcast-ul lui Damian Drăghici.

„La mâncare avem așa: creveți în sos de unt cu sos roșu, ciorbiță de perișoare super bună, ras afour de vită sau de pui. Gătește din toate zonele gastronomice”, a completat Tavi Clonda, în același podcast.

ADVERTISEMENT

Gabriela Cristea, lăudată de soțul său pentru felul în care gătește

Gabriela Cristea este lăudată constant de soțul său pentru felul în care gătește. Tavi Clonda crede că moderatoarea TV se pricepe de minune inclusiv la sarmale și chiar a întrecut-o pe mama sa în această privință.

Cunoscuta prezentatoare de la Antena Stars se mândrește cu faptul că știe să gătescă preparate culinare din toate colțurile lumii. De asemenea, bruneta spune că pregătește frecvent și mâncăruri tradiționale românești.

ADVERTISEMENT

„Să știți că mănâncă mâncare tradițională, nu vă închipuiți că gătesc numai fonfleuri”, a mărturisit Gabriela Cristea. Cu toate acestea moderatoarea a primit mai multe critici după ce s-a lansat în afacerea cu cozonaci.

Foarte multe persoane care au achiziționat din produsele făcute de vedetă susțin că nu folosește ingrediente de calitate. Majoritatea se așteptau ca delicioasele creme să fie realizate în casă, însă au în compoziția lor multe E-uri.

ADVERTISEMENT