Life

Trei sfaturi pentru a elimina kilogramele în plus. Carmen Brumă își dezvăluie ponturile

Trei trucuri pentru a da jos garantat kilogramele în plus. Carmen Brumă scoate la iveală cele mai importante secrete pentru siluetă.
15.04.2024 | 23:45
Trei sfaturi pentru a elimina kilogramele in plus Carmen Bruma isi dezvaluie ponturile
Trei trucuri pentru a da jos garantat kilogramele în plus. Carmen Brumă scoate la iveală cele mai importante secrete pentru siluetă. Sursa foto: Instagram.com
ADVERTISEMENT

Trei sfaturi pentru a elimina kilogramele în plus. Carmen Brumă își dezvăluie ponturile. Logodnica prezentatorului Mircea Badea cunoaște foarte multe lucruri despre alimentație echilibrată, sport și diete.

Trei trucuri pentru a da jos garantat kilogramele în plus. Carmen Brumă scoate la iveală cele mai importante secrete pentru siluetă

Trei trucuri pentru a da jos garantat kilogramele în plus. Carmen Brumă scoate la iveală cele mai importante secrete pentru siluetă. Programele sale sunt la mare căutare în rândul femeilor care vor să fie trase prin inel.

ADVERTISEMENT

Dacă și tu vrei să elimini repede surplusul de greutate, atunci trebuie să ții cont de ponturile pe care le are vedeta. Prezentatoarea de la Antena 1 mizează foarte mult pe disciplină și pe un plan minuțios, bine pus la punct.

„Conștientizează faptul că slăbitul e ca o cursă de maraton, important e să păstrezi un ritm confortabil, chiar dacă e lent, ca să poți ajunge la finalul cursei. Așa că, pentru început, fixează-ți 5 obiective noi pe care să le poți respecta cel puțin o lună. 

ADVERTISEMENT

Nu te cântări zilnic pentru că oscilațiile naturale ale greutății, mai ales dacă ești femeie în preajma ciclului menstrual, te pot deraia de la scopul final. Nu uita, lupta cu kilogramele se câștigă în primul rând cu psihicul. 

Cântărește-te doar o singură dată pe săptămână, dimineața, pe stomacul gol”, sunt primele două sfaturi pe care le oferă Carmen Brumă, într-o filmare, celor care o urmăresc pe contul de Instagram.

ADVERTISEMENT

Care este al treilea sfat oferit de Carmen Brumă

„Bea suficientă apă, consumă minimum 30 de grame de fibre pe zi și minimum 1 gram proteină pe kg corp pentru a avea o stare de sațietate și să nu-ți fie foame”, mai spune Carmen Brumă.

Pe blogul personal antrenoarea de fitness recomandă ca prima masă, micul dejun, să fie sățioasă. Dimineața este indicat să mănânci pe săturate și să ai în farfurie ouă, brânză, pâine, cereale, fructe, iaurt etc.

ADVERTISEMENT

Nutriționistul mai adaugă că pentru a slăbi eficient și într-un timp relativ scurt e nevoie ca fiecare dintre cele trei mese zilnice să conțină o salată din frunze și legume proaspete. Carmen Brumă obișnuiește să înlocuiască una dintre salate cu un suc verde pregătit prin presare la rece.

ADVERTISEMENT