News

Trei tineri din România au atacat mai mulți cetățeni, în Germania. Unul dintre ei a mușcat un polițist

Trei tineri din România, cu vârste cuprinse între 18 și 34 de ani, au atacat și rănit mai mulți cetățeni din Germania. Și un polițist le-a căzut victimă, fiind mușcat.
09.04.2024 | 15:09
Trei tineri din Romania au atacat mai multi cetateni in Germania Unul dintre ei a muscat un politist
Mai mulți cetățeni din Germania, atacați de trei tineri din România. Sursa foto (ilustrativ): hepta.ro
ADVERTISEMENT

Trei tineri din România au provocat, în weekendul trecut, haos în Germania, după ce au atacat mai mulți cetățeni. Unul dintre conaționalii noștri a mușcat un polițist care a intervenit în această situație.

Mai mulți cetățeni din Germania, atacați de trei tineri din România

Din informațiile oferite de presa germană, aflăm că românii au început atacul încă de la primele ore ale dimineții zilei de duminică, 7 aprilie. Aceștia au atacat la întâmplare trecători în centrul orașului Ansbach. Site-ul Nius.de, care citează date de la poliție, notează că agresorii sunt trei bărbați români de 18, 21 și 34 de ani.

ADVERTISEMENT

Duminică dimineața, în jurul orei 3:10, un bărbat de 42 de ani a fost găsit în stare gravă, în zona Karolinenstrasse din Ansbach. Martorii au alertat de urgență poliția.

Cetățeanul agresat le-a spus oamenilor legii că a fost bătut, pus la pământ și lovit cu piciorul brutal de trei atacatori necunoscuți. Germanul a suferit răni grave la cap și la față și a fost transportat la spital pentru îngrijiri suplimentare.

ADVERTISEMENT

Cei trei tineri români nu s-au oprit aici în valul lor de violență. La mică distanță de primul caz, un șofer de 26 de ani a raportat poliției că a fost împiedicat să circule pe Kanalstrasse de către trei persoane necunoscute.

Un martor la acest incident le-a spus celor de la poliție că i-a văzut pe tinerii din România cum îl lovesc în cap pe șoferul în cauză. Apoi, conaționalii noștri au fugit într-o proprietate din apropiere. La rândul său, tânărul de 26 de ani a avut nevoie de îngrijiri medicale pentru rănile suferite.

ADVERTISEMENT

Doi polițiști care au intervenit în acest caz, victimele românilor. Un agent a fost mușcat

Într-un final, asaltul românilor asupra cetățenilor din Germania a fost stopat. Cei trei au fost depistați și arestați într-o locuință din apropiere. Nu s-au lăsat însă așa de ușor.

Tinerii din România au opus o rezistență importantă în fața ofițerilor de poliție. Aceștia au fost nevoiți să folosească un pistol cu șocuri electrice Taser și un câine de poliție, pentru a-i imobiliza.

ADVERTISEMENT

În plus, doi ofițeri au fost răniți în timpul arestării, unul dintre ei fiind mușcat de mână de tânărul român de 21 ani, a anunțat poliția într-un comunicat de presă citat de Nius.de.

Suspecții din acest caz sunt trei bărbați români care locuiesc împreună în casa în care au fost arestați. Cel de 21 de ani a ajuns și el la spital din cauza rănilor provocate de Taser.

ADVERTISEMENT
Tags: