Life

Trei trucuri prin care îți schimbi norocul la bani. Ce e bine să faci dimineața, dar și seara

Există anumite trucuri prin care îți schimbi norocul la bani. Chiar dacă nu ți-a mers bine o perioadă, lucrurile pot fi și altfel.
16.04.2024 | 14:12
Trei trucuri prin care iti schimbi norocul la bani Ce e bine sa faci dimineata dar si seara
Trei trucuri prin care îți schimbi norocul la bani. Sursă foto: Pinterest / colaj Fanatik
ADVERTISEMENT

Știai că poți să îți schimbi norocul la bani? Poate ești într-un moment din viața ta în care ți se pare că nu atragi deloc prosperitatea. Adevărul este că mici trucuri pot să facă diferența.

Trei trucuri prin care îți schimbi norocul la bani

Toată lumea își dorește să aibă o viață liniștită, atât din punct de vedere financiar, dar și profesional. Chiar și așa, în anumite cazuri, parcă orice am face, nimic nu se leagă, iar asta ne poate frustra.

ADVERTISEMENT

Important este însă modul în care vedem lucrurile. Putem avea noroc la bani și putem scăpa de energia negativă din jurul nostru, iar asta prin niște simple obiceiuri, dar care au un efect puternic.

Cum să îți schimbi norocul la bani? Nu totul este negru în jurul tău, iar tu trebuie să fii conștient de acest lucru. Astfel, atât dimineața cât și seara, este bine să rostești anumite afirmații pozitive.

ADVERTISEMENT

Cu alte cuvinte, trebuie să crezi în ceea ce spui. Așa vei atrage norocul la bani în viața ta. Există însă însă și alte trucuri care au la bază obiecte și te ajută să îți schimbi norocul la bani.

Cum funcționează legea atracției

Spre exemplu, lumânările îți pot fi de mare ajutor. Ele trebuie aprinse în momentul în care rostești aceste afirmații pozitive. Și legea atracției funcționează de minune. Trebuie să știi ce vrei și să crezi profund în dorințele tale.

ADVERTISEMENT

Ele ajung la Univers, iar apoi, ceea ce îți dorești se întâmplă. Important este însă să crezi în asta și să nu ai dubii că nimic nu se va materializa. Prin ce alte trucuri poți să atragi norocul la bani în viața ta?

Există și anumite obiecte pe care le poți avea în casă. Poate fi vorba despre plante care atrag prosperitatea. Busuiocul spre exemplu are un efect cu adevărat spectaculos, spun cei din arta Feng Shui.

ADVERTISEMENT

De asemenea, monedele, dar și bancnotele sunt importante. E recomandat să avem la noi în fiecare zi opt monede și opt bancnote. Totodată, nu este bine să plecăm undeva fără bani la noi, ori cu portofelul gol.

ADVERTISEMENT
Tags: