Life

Trei zodii, afectate de un fenomen astrologic important! Camelia Pătrășcanu explică tranzitul lui Venus în Leu

Trei zodii vor fi afectate de tranzitul lui Venus în Leu, anunță Camelia Pătrășcanu. Urmează o lună și jumătate plină de neprevăzut.
05.06.2023 | 11:32
Trei zodii afectate de un fenomen astrologic important Camelia Patrascanu explica tranzitul lui Venus in Leu
Trei zodii marcate de tranzitul venusian. Horoscop realizat de Camelia Pătrășcanu. Foto-montaj FANATIK
ADVERTISEMENT

Trei zodii vor avea parte de momente de neuitat, anunță Camelia Pătrășcanu, în exclusivitate pentru FANATIK. Venus intră de azi, 5 iunie, în zodia Leu. Planeta va sta în semnul de foc până pe 22 iulie 2023!

Trei zodii, marcate de tranzitul lui Venus în Leu. Previziunile făcute de Camelia Pătrășcanu

Planeta Venus este în tranzit drept între 5 și 22 iulie, urmând ca după 22 iulie să fie retrograd. Cu surle și trâmbițe, Venus întâlnește în Leu planeta Marte și Luna Neagră. Transmite către noi sentimente bune, optimism.

ADVERTISEMENT

Este o perioadă a dezinvolturii, a dezinhibării. Venus și Marte se simt bine în Leu și au forță să se exprime. Nu se înțeleg bine aici cu Jupiter și Uranus din Taur. Vrem să facem lucrurile așa cum poftim, însă nu ne lasă banii sau diverse sarcini pe care le avem de rezolvat.

Unele zodii pot trăi adevărate conflicte interioare. Pot fi mici tensiuni, dar pe un fond exaltant, plin de exuberanță și de energie. E foarte bun aspectul pentru a descoperi pasiuni, fără cheltuială prea mare. Avem mici momente de explorare, de a fi cu noi înșine. Suntem noi cu noi, făcând lucruri care ne plac.

ADVERTISEMENT

E bine să găsim enclave, bucăți de timp și de spațiu pentru aceste mici activități recreative. Vom pune mai mult suflet în tot ce facem.

Berbecii sunt mai creativi

Pentru Berbeci, e un timp al creativității, dar și al bunului gust. Vor să facă lucruri de calitate. Venus în Leu aduce exuberanță, dar și dorința de a se pune într-o formă foarte frumoasă. Mulți vor să facă o schimbare de imagine destul de îndrăzneață, de tinerească. Îi pot surprinde pe cei din jur cu modernitatea lor.

ADVERTISEMENT

Cele trei zodii marcate de Venus în Leu: predicții făcute de Camelia Pătrășcanu. Taurii se numără printre cele trei zodii afectate de tranzitul lui Venus, în mod special. Taurii au bun gust în casă și familie. Simt nevoia să se deconecteze mai mult în casă, să își vadă mai mult de treburile lor. Unii vor să se reorganizeze acasă. Pot primi în casă oameni, dar după aceea simt nevoia să își croiască un univers al lor, în care ei cu ei să se regăsească și să se simtă bine.

Gemenii vor să exploreze, să facă excursii mai deosebite. Pot călători cu persoane cu care n-au mai călătorit. Se duc către zări noi. Au chef de vorbă. Împart impresii și împărtășesc expresii. Au chef să arate și altora, să vadă lucruri deosebite. Voiajele sunt interesante. Trebuie să fie atenți la ele, căci nu decurg așa cum și le-au planificat.

ADVERTISEMENT

Racii, printre acele zodii care au prosperitate financiară. Ce spune Camelia Pătrășcanu despre Lei

Racii au parte de prosperitate financiară. Pot cheltui pentru lucruri frumoase, pentru anumite capricii pe care le au, transmite Camelia Pătrășcanu. Cheltuiesc pentru ei și nu pentru prieteni neapărat, căci în cazul ăsta trebuie să bage adânc mâna în buzunar.

Leii strălucesc, pur și simplu. Pentru ei e un tranzit formidabil până pe 22 iulie. Capătă încredere în ei să spună lucrurile pe șleau, să fie dezinvolți, naturali, sinceri, deschiși, transparenți. Șefii sau persoanele autoritare nu se bucură de faptul că ei spun cu farmec lucrurilor pe nume.

Pentru Fecioare, Venus în Leu poate aduce glorie și strălucire sau măcar să reflecteze la asta. Cu alte cuvinte, se gândesc cum să se pună în formă. Cei născuți sub patronajul acestei zodii sunt învățați de alții sau ar face bine să ceară sfaturile altora, e de părere Camelia Pătrășcanu. Dacă au întâlniri importante, trebuie să se gândească la cum să iasă în evidență sau să nu se umilească. Fecioarele care călătoresc în străinătate pot fi mult mai dezinvolte și se simt mult mai bine în afara mediului lor obișnuit. Există posibilitatea să călătorească sau să se mute.

Săgetătorii, dornici de aventură

Balanțele au gust pentru socializare, cunoștințe și, cumva, gesturi mult mai îndrăznețe. Ies în evidență, au întâlniri frumoase. Prin toate aceste experiențe, ies în față. Pot fi curtate, se bucură de aceste curtoazii și cochetării, de flirturi.

Scorpionii sunt printre acele zodii care își văd interesele, susține Camelia Pătrășcanu. Simt care e culoarul bun de reușită. Să nu se teamă dacă nu au cu cine colabora, pentru moment. Trebuie să convingă multe persoane să fie de partea lor, să coopereze cu ei. Eleganța cu care se poartă îi ajută foarte mult. Creează mai puțină ostilitate, au mai multă trecere.

Săgetătorii vor aventură și călătorii extravagante. Pot ajunge în locuri în care nu au mai fost. Munca e lăsată pe un plan secund. Păstrează vii anumite activități, doar cele mai importante. Pot cunoaște oameni noi, prin niște persoane deosebite.

Vărsătorii strălucesc

Capricornii sunt printre acele zodii mai atente la dorințele partenerului de viață, anunță Camelia Pătrășcanu. Iau la cunoștință că poate partenerul își formează o viață a lui, are propriile obiceiuri la care Capricornii n-au participat, n-au fost atenți. Această atenție pentru altcineva e o experiență inedită.

Vărsătorii sunt, la fel ca alte zodii, strălucitori. Camelia Pătrășcanu spune că au un Venus în Leu care îi ajută să fie într-o formă foarte bună. Sunt mai expresivi, mai jucăuși, au chef să interacționeze. Nu se lasă copleșiți de dificultățile vieții. Sunt într-o formă grozavă. Cât Venus e în tranzit drept sunt într-o formă minunată.

Peștii stau minunat la capitolul muncă. Venus le dă energie, încredere și imaginație la locul de muncă. Pot veni cu sugestii chiar extravagante. Nu prea au bani pentru toate ideile pe care le au. Tot ce vor să dezvolte trebuie făcut într-o manieră bine coordonată administrativ. Lucrurile noi pe care le fac trebuie să fie bine reglementate juridic.

Pentru alte previziuni astrologice la fel de interesante despre zodii, realizate de Camelia Pătrășcanu, intrați pe pagina de YouTube ASTROFANATIK.

 

ADVERTISEMENT