Life

Horoscop rune 5-11 iunie 2023. Mihai Voropchievici, previziuni tari pentru Tauri și Fecioare!

Horoscop rune 5-11 iunie 2023. Mihai Voropchievici aduce cele mai tari previziuni ale perioadei următoare! Ce ne așteaptă, în funcție de zodie?
03.06.2023 | 12:25
Horoscop rune 511 iunie 2023 Mihai Voropchievici previziuni tari pentru Tauri si Fecioare
Horoscop rune 5-11 iunie 2023. Mihai Voropchievici face previziunile. Foto: ASTROFANATIK
ADVERTISEMENT

Horoscop rune 5-11 iunie 2023: Mihai Voropchievici vine cu cele mai așteptate predicții ale momentului, în exclusivitate pentru FANATIK. Maestrul runelor aduce vești importante pentru fiecare zodie.

Horoscop rune 5-11 iunie 2023. Previziunile lui Mihai Voropchievici

Berbecii, în săptămâna 5-11 iunie, trebuie să aibă o prudență extremă. Nativii de foc sunt pe o pojghiță subțire de gheață.  Trebuie să fie atenți la tot ce nu a funcționat. Să evite graba ori discuțiile purtate pe un ton ridicat.

ADVERTISEMENT

Taurii au o atenționare importantă: să rămână acasă, în așteptarea unei mari schimbări, cât de curând. Schimbarea este una foarte importantă și le poate da totul peste cap, căci Taurii sunt oamenii lucrurilor clare și sigure. Trebuie să fie pregătiți pentru schimbările din viața lor.

Horoscop rune 5-11 iunie 2023. Gemenii primesc o atenționare la fel de importantă! Sunt mobilizați din toate părțile, de către astre, ca la rândul lor să își consolideze poziția la serviciu, în societate, dar și în familie. Sunt lucruri pe care de multe ori le-au tot neglijat. Au mers lăsați de val, iar acum e nevoie să intervină asupra poziției lor din toate punctele de vedere.

ADVERTISEMENT

Racii rezolvă probleme

Racii, în sfârșit, găsesc răspunsul sau rezolvarea la problema care îi frământă. Trebuie să angajeze o discuție sinceră cu ceilalți membri ai familiei. Această sugestie trebuie luată destul de serios în calcul. Ei tind de multe ori să facă așa cum le taie capul, dar dacă greșesc, trebuie să își asume toate responsabilitățile.

Leii sunt marcați de multe întrebări, mai ales în ultima perioadă. Primesc niște răspunsuri pentru a acționa mai bine. Foarte curând, în săptămâna 5-11 iunie 2023, vor afla un adevăr fundamental ce le poate marca viața sau le-o poate schimba.

ADVERTISEMENT

Horoscop rune 5-11 iunie 2023: Fecioarele ar face bine să abordeze cu totul altfel toate problemele. Modalitatea în care au abordat problemele până acum nu a fost cea mai benefică. Runa le dă sfatul să schimbe macazul. O tactică nouă le va fi de folos. Trebuie să facă opusul acțiunii pe care au avut-o în săptămâna precedentă.

Balanțele, cele mai norocoase

Balanțele au o săptămână favorabilă, deoarece îl au pe Wunjo. Cea mai norocoasă rună este, așadar, de partea lor. Balanțele vor câștiga din toate punctele de vedere. Vor câștiga pe toate planurile.

ADVERTISEMENT

Scorpionii au o perioadă de fertilitate și belșug. Visele lor se îndeplinesc. Rugăciunile lor au ajuns acolo unde trebuie, așa că primesc, de undeva de Sus, lucruri fantastice.

Săgetătorii sunt puși pe bătălii furtunoase. Vor susține o dispută importantă, căci așa consideră ele. Runa vine și le strică feng-shui-ul. Îi sfătuiește că numai cu calm se pot rezolva toate, deci nu e indicat să se ia la harță cu oamenii.

Horoscop rune 5-11 iunie 2023. Vărsătorii încep o viață nouă

Capricornii trebuie să aibă forță, putere, tărie, rezistență. E o săptămână mai grea, iar astrele vin și îi încurajează să aibă anduranță. Ei se pot mobiliza, sunt mai luptători de felul lor.

Vărsătorii au o săptămână în care vor începe, efectiv, o viață nouă. Primesc un soi de revigorare sau o renaștere în planul disponibilităților fizice, dar și psihice. Schimbările sunt majore, dar benefice.

Peștii trebuie să fie pregătiți pentru o suită de schimbări majore, cât de rapid, chiar de la începutul săptămânii. Dacă nu au dragoste, s-ar putea să aibă noroc în amor. Previziunile lui Mihai Voropchievici le puteți găsi și pe pagina de YouTube ASTROFANATIK.

 

ADVERTISEMENT