Sport

Trent Alexander-Arnold a fost la un pas de moarte. A evitat la limită o tragedie

Trent Alexander-Arnold a fost implicat într-un accident rutier în care a lovit o mașină aflată pe sensul opus. Fundașul lui Liverpool a scăpat, din fericire, nevătămat.
21.10.2023 | 12:05
Trent AlexanderArnold a fost la un pas de moarte A evitat la limita o tragedie
Trent Alexander-Arnold a fost implicat intr-un accident rutier. foto: hepta.ro
ADVERTISEMENT

Liverpool a fost aproape de o tragedie. Formația condusă de Jurgen Klopp era să rămână fără unul din cei mai importanți jucători ai ei. Trent Alexander-Arnold a scăpat ca prin urechile acului de o tragedie după ce mașina sa s-a izbit de un alt autovehicul.

Trent Alexander-Arnold, aproape de un accident mortal

Fundașul dreapta al lui Liveprool a fost nevoit să circule pe sens opus pentru a evita o altă mașină care s-a lovit de un stâlp de electricitate. Manevra lui Arnold a dus la un alt accident. Norocul jucătorului lui Klopp a fost viteza redusă la care s-a produs accidentul.

ADVERTISEMENT

Un alt factor important în accidentul fără victime a fost mașina condusă de vedeta lui Liverpool. Trent Alexander-Arnold era la volanul unui Range Rover, lucru care l-a ajutat în a scăpa nevătămat. Celălalt șofer a scăpat la rândul său fără probleme. Acesta era la volanul unui BMW X5.

Totul a pornit de la vremea capricioasă din Anglia. Rafalele puternice de vânt au făcut ca stâlpul de electricitate să cedeze și să îl surprindă pe șoferul din fața lui Arnold. Fundașul lui Liverpool a reacționat rapid și a tras repede de volan pentru a evita o situație delicată.

ADVERTISEMENT
accident trent
Trent Alexander-Arnold a fost implicat într-un accident rutier. foto: The Sun

Din fericire pentru Liverpool, Trent Alexander-Arnold a fost prezent la antrenament și nu a acuzat probleme medicale. Klopp se va putea baza pe el în derby-ul de pe Merseyside, contra celor de la Everton. Acesta este unul din meciurile sezonului pentru fosta campioană a Angliei.

Starul lui Liverpool a scăpat ca printre urechile acului

Liverpool este într-o scădere de formă. Formația pregătită de Jurgen Klopp nu are nicio victorie în ultimele două meciuri. A pierdut contra lui Tottenham Hotspur, 2-1 și a scos doar o remiză în duelul cu Brighton & Hove Albion F.C.. Contra lui Birghton, scorul a fost 2-2.

ADVERTISEMENT

Trent Alexander-Arnold este un produs al clubului Liverpool. Fundașul dreapta și-a început cariera în 2016 și a adunat peste 200 de prezențe pentru echipa lui Jurgen Klopp. Arnold este și component al naționalei Angliei. A evoluat pentru toate loturile de juniori și a strâns 21 de selecții pentru prima reprezentativă.

Tottenham Hotspur este un adversar de temut în acest sezon. Londonezii ocupă prima poziție în Premier League cu 20 de puncte în 8 meciuri jucate. Fosta echipă a lui Kane are 6 victorii, 2 egaluri și 0 înfrângeri. Singura echipă care se mai poate lăuda că nu a fost învinsă în aceast an este Arsenal.

ADVERTISEMENT

Brighton nu stă nici ea rău în clasament. Pescărușii ocupă locul 6 în Premier League cu 16 puncte în 8 meciuri jucate. Formația pregătită de De Zerbi este în cărți pentru un loc de cupele europene și se pregătește de venirea lui Ionuț Mazilu. Vedeta Farului va ajunge la englezi în ianuarie.

ADVERTISEMENT
Tags: