Fanatik SuperLiga cu Horia Ivanovici

Adrian Mazilu, la un pas de un transfer fabulos la FC Barcelona: „A fost o discuție, e pe lista lor”

Adrian Mazilu (17 de ani) a fost pe lista Barcelonei! Dezvăluiri uluitoare despre cum „wonder-kid-ul” lui Hagi era monitorizat cu atenție de gruparea blaugrana.
05.09.2023 | 13:54
Adrian Mazilu la un pas de un transfer fabulos la FC Barcelona A fost o discutie e pe lista lor
Adrian Mazilu, la un pas de un transfer fabulos la FC Barcelona: „A fost o discuție, e pe lista lor”. FOTO: Fanatik
ADVERTISEMENT

Cristian Cernodolea a fost invitatul special de marți, 5 septembrie, de la FANATIK SUPERLIGA. Avocatul a făcut câteva dezvăluiri incredibile despre Adrian Mazilu, fotbalist care a intrat pe radarul Barcelonei!

Adrian Mazilu, la un pas de un transfer la Barcelona: „Îl va urmări în continuare și la Brighton”

Cernodolea a vorbit despre cum s-a făcut transferul lui Mazilu la Brighton, mutarea atacantului la formația din Premier League fiind dezvăluită în exclusivitate de FANATIK. Înainte să ajungă echipa antrenată de Roberto De Zerbi, fotbalistul Farului stârnise interesul granzilor din Spania.

ADVERTISEMENT

„Povestea transferului lui Mazilu la Brighton nu e una prea complicată. Domnul Hagi oricum avea un raport cu cei de la Brighton. Evident, l-a vândut pe Băluță. Nu a fost un transfer reușit, tocmai de aceea, când am avut prima discuție cu Brighton, m-a surprins să aud că există deja discuții directe cu reprezentații Farului.

Eu pe partea de discuții club către club nu am avut o implicare, însă felul în care au evoluat lucrurile a fost că noi am discutat cu mai multe echipe din Premier League, dându-ne seama că Mazilu e printre puținii jucători români care ar putea face direct pasul la un club de talia respectivă.

ADVERTISEMENT

Au fost discuții cu cluburi și mai mari decât Brighton, cel puțin din punct de vedere al tradiției și al magnitudinii, tot din Premier League. Și a fost inclusiv o discuție, nu una care să ajungă în stadiul concret al unei oferte, dar a fost o discuție inclusiv cu unul din cei doi granzi din Spania.

(n.r. – Real Madrid sau Barcelona?) Da. Ce pot să vă spun e că unul dintre aceste două cluburi avea deja un raport creat despre Adi Mazilu. Era o decizie de ‘to follow’, de a îl urmări în continuare. Nu a fost o decizie de bani, de cumpărare sau să facă o ofertă de achiziționare.

ADVERTISEMENT

Dar ce putem spuen cu certitudine că nu mulți jucători în ultimii 10-15 ani au ajuns pe o astfel de listă și ce putem spune cu certitudine e că acest club îl va urmări în continuare și la Brighton, ceea ce pune o presiune adițională pe Mazilu”, a dezvăluit Cristian Cernodolea, în exclusivitate la FANATIK SUPERLIGA.

FANATIK a aflat în exclusivitate numele gigantului spaniol care era cu ochii pe Adrian Mazilu încă dinainte ca fotbalistul să semneze cu Brighton. FC Barcelona l-a urmărit pe atacantul în vârstă de 17 ani. Patronul și antrenorul Farului, Gică Hagi, dar și președintele Gică Popescu au jucat în anii ’90 pentru formația blaugrana.

ADVERTISEMENT

Ofertă și din Italia pentru Mazilu

Mazilu putea fi deturnat din drumul spre Brighton de o echipă din Italia. Puștiul de 17 ani al campioanei României și-a dorit să meargă însă pe Falmer Stadium, acolo unde va încasa un salariu de 20.000 de euro pe lună.

„Un lucru care spune multe lucruri despre Mazilu. Cu câteva zile înainte de a semna cu Brighton, a existat o discuție concretă între domnul Hagi și patronul unei echipe importante, de tradiție, din Italia, în care s-a făcut o ofertă verbală, concretă, pentru transferul.

Mazilu ar fi avut un salariu dublu decât ce i-a oferit Brighton la această echipă din Italia. Și Mazilu a decis că singura lui opțiune e Premier League, Brighton.

Oferta clubului din Italia pentru Farul putea ajunge cel puțin la oferta lui Brighton. Dar a contat mult și poziția jucătorului. Faptul că De Zerbi e acolo a contat enorm pentru Adi. Faptul că Brighton are acest istoric recent de a crea și crește jucători excepționali”, a adăugat avocatul Cristi Cernodolea.

  • 3.000.000 de euro a plătit Brighton pentru a îl transfera pe Mazilu de la Farul începând cu ianuarie 2024

Cea mai tare emisiune sportivă continuă în fiecare luni, marți și vineri, ora 10:30, doar pe site-ul www.fanatik.ro. FANATIK SUPERLIGA vă așteaptă cu cele mai tari informații din fotbalul românesc LIVE, de la ora 10:30 și ÎN PREMIERĂ pe canalul de Youtube FANATIK, dar și pe pagina de Facebook Horia Ivanovici.

DEZVALUIRI DIN CULISE │ Real Madrid sau Barcelona, cu OCHII pe Adrian Mazilu

ADVERTISEMENT
Tags: