Sport

Tribunalul Sports Resolutions, răspuns în cazul Halep. Veste proastă pentru româncă

Simona Halep este în continuare blocată de birocrația ITIA. Tribunalul Sports Resolutions, poziție de ultimă oră în acest caz.
03.08.2023 | 18:50
Tribunalul Sports Resolutions raspuns in cazul Halep Veste proasta pentru romanca
Simona Halep a primit suspendare de patru ani în cazul de dopaj. Foto: hepta.ro.
ADVERTISEMENT

Simona Halep a fost audiată la finalul lunii iunie, însă nici până în ziua de azi nu a primit o sentință, cazul ei primind o atenție deoseobită din partea judecătorilor, care întârzie verdictul.

Simona Halep nu e ajutată deloc de Sports Resolutions: „Ne aflăm în imposibilitatea de a comenta orice aspect legat de dosarele noastre”

Sports Resolutions e presată din toate părțile să rezolve cazul Simonei Halep, însă tribunalul independent refuză să ofere detalii cu privire la situația fostului număr unu mondial, așa cum a transmis și pentru FANATIK.

ADVERTISEMENT

„Fiind un tribunal independent, ne aflăm în imposibilitatea de a comenta orice aspect legat de dosarele noastre, indiferent că procedurile s-au încheiat sau sunt în desfășurare. 

Adoptăm această abordare în privința tuturor cazurilor care ajung la noi. Vă mulțumim pentru înțelegere și ne cerem scuze că nu vă putem furniza mai multe detalii, în acest moment”, a transmis instituația, într-un răspuns pentru jurnaliștii de la adevărul.ro.

ADVERTISEMENT

Simona Halep nu îi impresionează nici pe cei de la ITIA: „Ne pare rău că nu putem să fim mai deschiși”

ITIA a răspuns reporterilor FANATIK în același registru ca Sports Resolutions: „Procesul tribunalului independent este confidenţial şi se va desfăşura în privat. Ne pare rău că nu putem să fim mai deschişi în acest stadiu al procesului”.

Simona Halep spera că va primi un verdict final în timp util pentru a putea participa la US Open, unde a jucat ultimul meci oficial anul trecut.

ADVERTISEMENT

În caz contrar, Halep va părăsi definitv top 500 WTA, deoarece va rămâne cu doar 70 de puncte în actualul sezon. Fostul număr unu mondial e clasată în acest moment pe locul 56.

Fostul număr 1 WTA crede în nevinovăția ei

Cu toate acestea, sportiva rămâne pozitivă și extrem de încrezătoare că i se va face dreptate. În pozele pe care le postează pe conturile oficiale de Instagram și Facebook, Simona Halep apare zâmbitoare, în timp ce se antrenează și scoate în prim plan citate motivaționale.

ADVERTISEMENT

Cazul Simonei Halep s-a complicat și mai mult în urma celei de-a doua acuzații cu privire la „iregularitățile din pașaportul biologic”, ceea ce a întârziat și mai mult întregul proces și ar putea majora o eventuală suspendare.

ADVERTISEMENT