Fotbal intern

„Tricolorii” au fost dați peste cap de numeroasele absențe din lot: „Și el s-a accidentat?! Acum aflu”

17.03.2019 | 17:27
Tricolorii au fost dati peste cap de numeroasele absente din lot Si el sa accidentat Acum aflu
ADVERTISEMENT

Cosmin Contra i-a pierdut pe Vlad Chiricheș și pe George Țucudean pentru dubla cu Suedia și cu Insulele Feroe, din preliminariile EURO 2020. Selecționerul a primit o altă veste proastă recent: Ciprian Tătărușanu s-a accidentat la rândul său și nu a fost inclus în lotul lui Nantes pentru ultima partidă de campionat. 

„Tricolorii” au fost dați peste cap de numeroasele absențe din lot

Costel Pantilimon, unul dintre cei trei portari convocați de Contra pentru aceste meciuri, știa de absențele lui Chiricheș și Țucudean, dar a fost surprins să afle că și colegul său din poartă ar putea lipsi. Astfel, portarul lui Nottingham a aflat vestea chiar pe aeroport, la sosirea în țară, de la jurnaliști.

ADVERTISEMENT

“Nu ne sperie (n.r. accidentările), din păcate sunt probleme medicale, nu este o situaţie foarte plăcută dar sperăm să îşi revină cât mai repede, sperăm să fie sănătoşi, pentru că asta este cel mai important pentru un fotbalist profesionist şi să vină din nou alături de noi.

Pantilimon ar putea fi titular cu Suedia
Pantilimon ar putea fi titular cu Suedia

Îmi pare rău, n-ma ştiut (n.r. de Tătăruşanu), bine că am aflat de la voi. Îmi pare rău, sper să nu fie ceva grav. Asta e cel mai important, Cum am mai zis, nu e plăcut să fii accidentat, ştiu că am trecut şi eu prin această situaţie şi chiar nu e deloc plăcută.

ADVERTISEMENT

Sper să fie ok, nu ştiu care e situaţia. Staţi, că de-abia am ajuns, nici nu ştiu despre ce este vorba“, a declarat Costel Pantilimon la sosirea în ţară.

Costel Pantilimon (32 ani) are acum o bună șansă de a apăra în meciurile cu Suedia și cu Insulele Feroe. Portarul lui Nottingham este de ani buni rezerva lui Tătărușanu la echipa națională, dar a strâns totuși 27 de selecții.  Pantilimon, care a debutat la prima reprezentativă în 2008, a făcut parte din lotul pentru EURO 2016, fără a juca vreun minut.

ADVERTISEMENT