Sport

”Tricolorii” au intrat peste Edi Iordănescu în conferința de presă! Au dansat cu selecționerul după calificarea la Euro 2024. Video

Conferința de presă a lui Edi Iordănescu după meciul Israel - România 1-2 a fost întreruptă de jucătorii naționalei care au venit să sărbătorească alături de selecționer.
19.11.2023 | 00:52
Tricolorii au intrat peste Edi Iordanescu in conferinta de presa Au dansat cu selectionerul dupa calificarea la Euro 2024 Video
Conferința de presă a lui Edi Iordănescu după meciul Israel - România 1-2 a fost întreruptă de jucătorii naționalei care au venit să sărbătorească alături de selecționer. Sursă foto: Fanatik
ADVERTISEMENT

Reprezentativa noastră a obținut calificarea la Euro 2024, după o victorie fantastică obținută pe Pancho Arena din Felcsut. ”Tricolorii” vor fi prezenți la un turneul final de anvergură după o pauză de 8 ani.

Conferința lui Edi Iordănescu, întreruptă de jucătorii naționalei

După ce a sărbătorit alături de jucători pe gazon calificarea la Euro 2024, Edi Iordănescu a mers la conferința de presă. Doar că întâlnirea sa cu jurnaliștii a fost întreruptă de mai mulți ”tricolori” care au pătruns în sală.

ADVERTISEMENT

Cu un steag tricolor pe umeri, Denis Alibec, Florin Niță, Nicolae Stanciu, Horațiu Moldovan, Vasile Mogoș, Adrian Rus și Andrei Burcă au venit peste Edi Iordănescu la conferință și au oprit discursul acestuia.

Jucătorii au folosit celebra scandare ”România, România”, iar selecționerul nu s-a lăsat mai prejos. Edi Iordănescu s-a ridicat de pe scaun și cântat și a dansat alături de elevii săi chiar în fața jurnaliștilor.

ADVERTISEMENT

Edi Iordănescu, mesaj de încredere după calificarea la Euro 2024

Edi Iordănescu este artizanul acestui succes, iar la finalul meciului selecţionerul a fost emoţionat de această performanţă. El a promis că “tricolorii” pot face lucruri foarte frumoase la vară, în Germania.

”Toţi trebuie felicitaţi, sunt mândru de ei. Să fim recunoscători tuturor celor care au crezut în noi. În familia mea, în primul rând, toţi au fost la meci. Mulţumesc celor care au venit alături de noi şi care iubesc echipa naţională.

ADVERTISEMENT

În seara asta ne bucurăm, sunt multe borne pe care le-am atins. Cu Elveţia jucăm cu 50.000 de oameni şi simt responsabilitatea că trebuie să îi bucurăm cu o prestaţie bună. Calificarea s-a obţinut în seara asta matematic, dar au fost eforturi, decizii care nu au fost confortabil de luat, cu unele nu sunt nici eu împăcat.

Suntem fericiţi şi suntem mândri că vom fi la Euro. Mă bucur că am putut să îmi respect promisiunea că vom fi la Euro, mai ales că au fost şi momente grele. Chiar dacă este mult entuziasm acum, cu echilibru vă spun că acest grup poate să facă o figură frumoasă la turneul final”, a declarat Iordănescu jr.

ADVERTISEMENT

România va lupta marţi, de la ora 21:45, cu Elveţia, pentru primul loc al grupei. “Tricolorii” vor fi încurajaţi de 50.000 de oameni pe Arena Naţională şi au nevoie de un egal pentru a fi primii.

ADVERTISEMENT
3,30 este COTA EXCLUSIVĂ CASA PARIURILOR pentru pronosticul „ambele marchează și sub 3,5 goluri” la meciul România - Elveția