Sport

Edi Iordănescu, discurs emoţionant după calificarea la Euro: “Au fost momente grele, decizii cu care nici eu nu sunt împăcat!”

Edi Iordănescu a fost emoţionat după calificarea României la Euro 2024. Selecţionerul le-a mulţumit tuturor celor care au fost alături de el şi a spus că în timpul campaniei a avut multe decizii greu de luat.
19.11.2023 | 00:40
Edi Iordanescu discurs emotionant dupa calificarea la Euro Au fost momente grele decizii cu care nici eu nu sunt impacat
Edi Iordănescu, discurs emoţionant după calificarea la Euro: "Au fost momente grele, decizii cu care nici eu nu sunt împăcat!". Sursa: sportpictures.eu
ADVERTISEMENT

România s-a calificat la Euro 2024 după ce a învins cu 2-1 Israelul. Zahavi a deschis scorul pentru adversari în minutul 2, dar golurile lui George Puşcaş şi Ianis Hagi au adus o calificare aşteptată de opt ani.

Edi Iordănescu, discurs emoţionant după calificarea la Euro: “Să fim recunoscători tuturor celor care au crezut în noi”

Edi Iordănescu este artizanul acestui succes, iar la finalul meciului selecţionerul a fost emoţionat de această performanţă. El a promis că “tricolorii” pot face lucruri foarte frumoase la vară, în Germania:

ADVERTISEMENT

“Toţi trebuie felicitaţi, sunt mândru de ei. Să fim recunoscători tuturor celor care au crezut în noi. În familia mea, în primul rând, toţi au fost la meci. Mulţumesc celor care au venit alături de noi şi care iubesc echipa naţională.

În seara asta ne bucurăm, sunt multe borne pe care le-am atins. Cu Elveţia jucăm cu 50.000 de oameni şi simt responsabilitatea că trebuie să îi bucurăm cu o prestaţie bună.

ADVERTISEMENT

“Preşedintele Răzvan Burleanu a fost alături de mine din prima clipă şi în momentele de cotitură”

Aş vrea să îi mulţumesc oamenilor care au fost alături de mine din prima clipă. Preşedintele Răzvan Burleanu a fost alături de mine din prima clipă şi în momentele de cotitură.

Sunt un om credincios şi îi mulţumesc lui Dumnezeu că a fost alături de noi. Calificarea s-a obţinut în seara asta matematic, dar au fost eforturi, decizii care nu au fost confortabil de luat, cu unele nu sunt nici eu împăcat

ADVERTISEMENT

“Cu echilibru vă spun că acest grup poate să facă o figură frumoasă la turneul final”

Suntem fericiţi şi suntem mândri că vom fi la Euro. Mă bucur că am putut să îmi respect promisiunea că vom fi la Euro, mai ales că au fost şi momente grele.

Chiar dacă este mult entuziasm acum, cu echilibru vă spun că acest grup poate să facă o figură frumoasă la turneul final”, a spus Edi Iordănescu la final.

ADVERTISEMENT

România va lupta marţi, de la ora 21:45, cu Elveţia, pentru primul loc al grupei. “Tricolorii” vor fi încurajaţi de 50.000 de oameni pe Arena Naţională şi au nevoie de un egal pentru a fi primii.

ADVERTISEMENT