Fotbal intern

Tricolorii s-au plimbat 40 de minute prin ploaie la Podgorica înainte de Muntenegru – România. Video

20.11.2018 | 16:41
Tricolorii sau plimbat 40 de minute prin ploaie la Podgorica inainte de Muntenegru  Romania Video
ADVERTISEMENT

România înfruntă în această seară Muntenegru, de la ora 21:45, în ultima etapă din grupele Ligii Națiunilor. Dacă în România a venit deja prima zăpadă, la Podgorica vremea nu este cu mult mai bună.

Chiar dacă e ceva mai cald, la ora jocului fiind anunțate 13 grade Celsius, în Muntenegru plouă fără oprire.

ADVERTISEMENT

Tricolorii s-au plimbat 40 de minute prin ploaie

Chiar și așa, Cosmin Contra nu a renunțat la deja clasica plimbare prin oraș din ziua meciului și i-a ținut pe tricolori prin ploaie la orele prânzului. Aceștia s-au îmbrăcat bine și mărșăluit un kilometru, întorcându-se apoi la hotel după 40 de minute.

VIDEO AICI

Tricolorii au stat în ploaie
Tricolorii au stat în ploaie

Ce miză are meciul cu Muntenegru

România are nevoie de victorie ca să rămână în cea de-a treia urnă valorică la tragerea la sorți pentru stabilirea grupelor din preliminariile clasice, dar și ca să încerce să devină cel mai bun loc 2 din Liga C. Dacă vom îndeplini acest obiectiv, putem intra în play-off, în cazul în care una dintre câștigătoarele de grupă din Liga C se va califica direct la EURO 2020 prin preliminariile de anul viitor.

ADVERTISEMENT

Cosmin Contra a rămas fără trei jucători pentru jocul cu Muntenegru. Benzar, Marin și Mitriță nu vor putea evolua diseară din cauza problemelor medicale. România este neînvinsă cu Contra pe bancă în 2018, însă în Liga Națiunilor avem trei egaluri în patru meciuri.

Cu Muntenegru nu avem deloc un bilanț favorabil. Am câștigat o singură partidă din cele patru jucate, dar nu într-un meci oficial. În rest, am mai făcut două remize și am pierdut o dată la Podgorica, în campania de calificare pentru CM 2018.

ADVERTISEMENT

La casele de pariuri, cotele pentru cele două echipe la victorie sunt identice, semn că bookmakerii se așteaptă la un joc echilibrat.