Sport

„Tricolorul” evidențiat de Marius Șumudică: „Unul dintre cei mai buni jucători pe care i-am antrenat!”

Marius Șumudică l-a evidențiat pe Denis Drăguș înaintea confruntării dintre Belarus și România, spunând că este unul dintre cei mai buni jucători pe care i-a antrenat.
11.10.2023 | 21:03
Tricolorul evidentiat de Marius Sumudica Unul dintre cei mai buni jucatori pe care iam antrenat
„Tricolorul” evidențiat de Marius Șumudică. Sursă foto: sportpictures.eu
ADVERTISEMENT

Antrenorul lui Gaziantep a lăudat atacantul echipei sale, care a revenit la naționala României după evoluțiile bune pe care le-a avut în campionatul Turciei, unde a fost remarcat și de jurnaliștii turci.

„Tricolorul” evidențiat de Marius Șumudică

Denis Drăguș este jucătorul echipei naționale evidențiat de Marius Șumudică înainte de confruntarea dintre Belarus și România, spunând despre el că este unul dintre cei mai buni jucători pe care i-a antrenat vreodată:

ADVERTISEMENT

„Mă bucur că Niță și Drăguș au revenit la echipa națională, am avut ochi buni și i-am luat la mine. Mă bucur că Junior Morais e unul dintre cei mai apreciați jucători.

Eu voi plăti o anumită sumă dacă echipa va retrograda și voi primi o sumă dacă echipa va rămâne în prima ligă. Eu am încredere că nu vom ajunge acolo.

ADVERTISEMENT

Drăguș este unul dintre cei mai buni fotbaliști pe care i-am antrenat, eu nu îl știam personal dinainte, dar am auzit că îl dorea Rapidul și ne-am interesat și noi de el”.

„E profesionist și matur chiar dacă are 24 de ani”

„Este un tip profesionist și extraordinar de matur, chiar dacă are doar 24 de ani. Uitați-vă ce musculatură dezvoltată are, își ridică pantalonii să se vadă cvadricepsul, i-am mai reproșat asta și la antrenamente.

ADVERTISEMENT

Au început să se intereseze și cluburi de el, ca să nu mai spun că a apărut de două ori în echipa etapei din campionatul Turciei, despre care nu mai are rost să spun cât de dificil este.

Cred că s-au aliniat planetele, cred că și cu ce se întâmplă, din păcate, în Israel, avem o mare șansă de a se califica”, a continuat Marius Șumudică, la TV DigiSport.

ADVERTISEMENT

„Câștigăm cu Belarus și foarte probabil cu Andorra și avem 90% șanse de calificare. Israel l-a pierdut și pe Solomon, care putea să facă diferența.

Gândiți-vă dacă mâine batem pe Belarus ce presiune va fi pe Elveția, care nu își va permite să trateze ușor meciul cu Israel.

Edi știe să îi facă mental pe jucători să dea tot ce e mai bun. E bine că nu se joacă cu public în Ungaria, cred că toate atuurile sunt de partea noastră și cred că trebuie să câștigăm. Dacă nu câștigăm mâine, lucrurile se complică.

Nu vorbesc despre competiția internă, dar pot să spun că e un campionat extrem de slab, o competiție foarte slabă. Multe carențe ofensive sunt la multe echipe. Eu consider că e un campionat din ce în ce mai slab”, a mai spus Marius Șumudică.


  • 1.87 este cota EXCLUSIVĂ Casa Pariurilor pentru pronosticul „PsF: X” la meciul Belarus – România

ADVERTISEMENT