Sport

Ce şanse sunt ca PSG să folosească tripleta Messi-Neymar-Mbappe în turul cu Real Madrid! Ultimele detalii despre situaţia brazilianului

PSG a intrat în linie dreaptă cu pregătirea pentru meciul tur cu Real Madrid, din optimile de finală ale Ligii Campionilor. Care sunt şansele ca tripleta Messi-Neymar-Mbappe să fie pe teren.
12.02.2022 | 21:42
Ce sanse sunt ca PSG sa foloseasca tripleta MessiNeymarMbappe in turul cu Real Madrid Ultimele detalii despre situatia brazilianului
Care sunt şansele ca tripleta Messi-Neymar-Mbappe să joace în PSG - Real Madrid
ADVERTISEMENT

Ziua de 15 feabruarie este notată cu roşu în calendarul lui PSG, la fel ca în cazul lui Real Madrid. Cele două forţe se vor duela marţi, de la ora 22:00, în optimile de finală ale Ligii Campionilor, iar marea întrebare este dacă tripleta Messi-Neymar-Mbappe va fi pe teren cu această ocazie.

Lionel Messi şi Kylian Mbappe sunt apţi de joc şi doar o accidentare de ultimă oră i-ar scoate din primul “11” al lui PSG pentru turul cu Real Madrid. Situaţia este mai delicată în cazul lui Neymar, indisponibil de la finalul lunii noiembrie.

ADVERTISEMENT

Va juca tripleta Messi-Neymar-Mbappe în PSG – Real Madrid?!

Fanii lui PSG au primit o primă veste bună sâmbătă dimineaţă, când Neymar a efectuat primul antrenament de grup, după revenirea din recuperare. Şedinţa de pregătire a decurs normal, iar presa din Franţa a anunţat că brazilianul va face parte din lotul parizienilor pentru meciul de marţi.

Semnul de întrebare este dacă va juca sau nu. Fără meciuri în picioare din noiembrie anul trecut, Neymar va fi, cel mai probabil, rezervă pe “Parc des Princes”. În plus, chiar dacă jurnaliştii francezi susţin că jucătorul de 30 de ani ar încerca să forţeze intrarea pe teren, ultimul cuvânt de spus îl vor avea medicii.

ADVERTISEMENT

De asemenea, hotărâtoare vor fi antrenamentele de duminică şi de luni, ultimele înaintea meciului cu Real Madrid. Dacă, totuşi, va fi primi undă verde, Neymar ar urma să joace doar pe finalul partidei, câteva minute.

Ce a spus Mauricio Pochettino despre situaţia lui Neymar

PSG a trecut cu brio ultimul test înaintea turului cu Real Madrid. Vineri seară, parizienii au învins-o pe Rennes, scor 1-0, cu un gol venit în minutele de prelungire. Kylian Mbappe a adus cele trei puncte, după o pasă primită de la Lionel Messi.

ADVERTISEMENT

La finalul meciului, Mauricio Pochettino a vorbit despre situaţia lui Neymar. Antrenorul lui PSG a susţinut că semnele sunt încurajatoare în cazul brazilianului.

“Evoluţia situaţiei lui Neymar este foarte bună. Sper să fie în grup (n.r. pentru antrenamentele din weekend), este un jucător important pentru noi. Vom vedea în zilele următoare dacă va putea să joace.

ADVERTISEMENT

Neymar are experienţa şi maturitatea ca să fie concentrat pe o astfel de situaţie, când trebuie să dea tot ceea ce are mai bun”, spunea Mauricio Pochettino.

Kylian Mbappe e în mare formă, Lionel Messi are un gol în 2022

De la începutul anului, Kylian Mbappe a jucat 7 meciuri pentru PSG şi a reuşit să marcheze 6 goluri. E drept, trei dintre reuşite au venit în partida cu Vannes, din Cupa Franţei, însă este clar că atacantul de 23 de ani este în mare formă înaintea duelului cu Real Madrid.

Lionel Messi a ratat primele 3 meciuri ale anului, după ce s-a infectat cu COVID-19 la finalul anului trecut. Argentinianul a jucat în 4 meciuri şi a marcat 1 gol în Ligue 1. În plus, starul lui PSG a reuşit să ofere 3 pase decisive în startul acestui an.


  • (P) Cota NETBET pentru PSG – Real Madrid: 2,00 este cota pentru ”1 solist”. Vezi aici toate cotele!

ADVERTISEMENT