Sport

Spectator de lux la PSG – Real Madrid! Cât te costă să vezi tripleta Messi-Neymar-Mbappe pe “Parc des Princes”

PSG – Real Madrid este şocul optimilor de finală din Liga Campionilor, meci la care orice microbist vrea să fie pe stadion. FANATIK îţi prezintă cât te costă să vezi din tribune marele duel.
08.02.2022 | 13:16
Spectator de lux la PSG  Real Madrid Cat te costa sa vezi tripleta MessiNeymarMbappe pe Parc des Princes
Cât costă să vezi meciul PSG - Real Madrid pe stadion
ADVERTISEMENT

Spectacolul Ligii Campionilor revine în luna februarie, cu meciurile tur din optimile de finală. De departe, cap de afiş este dubla PSG – Real Madrid, programată pe 15 februarie, de la ora 22:00. Cea mai tare tripletă a momentului va fi faţă-n faţă cu echipa care deţine recordul de trofee Champions League. Toţi ochii vor fi aţintiţi pe “Parc des Princes”, respectiv “Santiago Bernabeu”, stadioanele unde vedetele de sute de milioane de euro se vor duela pentru un loc în sferturi.

Cât te costă să ajungi în “Oraşul Luminilor”, pentru PSG – Real Madrid

În cazul în care nu ţi-ai rezervat din timp un bilet de avion, costurile sunt puţin mai mari dacă vrei să pleci din scurt. Astfel, un tichet pe ruta Bucureşti – Paris costă între 489 şi 1.712 de lei, în funcţie de compania aeriană pe care o alegi. În orice caz, variantele sunt destule, în condiţiile în care ruta este una circulată des de călători.

ADVERTISEMENT

În prezent, Franţa se află într-un regim de tranziție privind ieșirea din starea de urgență sanitară, până la data de 31 iulie 2022. Dacă eşti vaccinat, cu schema completă, nu mai este necesar să prezinţi un test negativ la intrarea în Hexagon. Persoanele nevaccinate trebuie să prezinte un test negativ sau un certificat care atestă o infectare confirmată cu cel puțin 11 zile și maximum șase luni anterior. Înainte de orice călătorie în străinătate, cel mai util lucru este consultarea site-ului Ministerului Afacerilor Externe, unde sunt prezentate condiţiile de călătorie actualizate.

Preţuri bune la hotel

În funcţie de cerinţe, Parisul oferă o gamă variată de hoteluri, hosteluri sau locuri de cazare. O cameră de hotel poţi găsi şi la un preţ de 160 de lei pe noapte, însă, deseori, aceste stabilimente se află departe de centrul oraşului. Dacă vrei să stai în inima Parisului, preţurile cresc simţitor, de la 334 de lei pe noapte. Există şi variantele extrem de piperate, cum ar fi hotelul unde a stat Lionel Messi atunci când s-a transferat la PSG, unde o camera costă… 17.000 de euro.

ADVERTISEMENT

Varianta pentru buget mic este hostelul, iar Parisul are o ofertă uriaşă, cu preţuri care încep la 90 de lei pe noapte. Înainte de a alege această opţiune, cel mai indicat este să consulţi notele primite de respectivul stabiliment de la persoanele care s-au cazat acolo. De asemenea, în Paris poţi apela şi la varianta Airbnb, prin care se închiriază apartamente în oraş, iar preţurile încep aici de la 110 lei.

Ofertă turistică de cinci stele

Parisul este un oraş “must-see” pe lista destinaţiilor turistice. Ai nevoie doar de ceva timp ca să poţi bifa cele mai importante repere. Un principal punct de atracţie este Turnul Eiffel, unul dintre cele mai vizitate obiective ale capitalei Franţei. Preţul unui bilet este între 10 şi 26 de euro (aproximativ între 50 şi 128 de lei). O vizită la Muzeul Luvru costă 20 de euro (apoximativ 99 de lei), în timp ce un tur cu ghid ajunge la 56 de euro (aproximativ 276 de lei).

ADVERTISEMENT

Din păcate, Catedrala “Notre-Dame”, cel mai vizitat obiectiv turistic din Paris, este închisă din aprilie 2019, când a fost afectată de un incendiu. Mai poţi vizita Bazilica “Sacré-Cœur”, Centrul Cultural “Georges-Pompidou”, Arcul de Triumf, Muzeul Orsay, Sainte-Chapelle, Muzeul de Istorie Naturală, Panteonul sau Muzeul Rodin. Un alt punct de atracţie este Disneyland, însă aici biletele trebuie achiziţionate din timp.

Cât costă un bilet la PSG – Real Madrid

Biletele la marele meci PSG – Real Madrid, manşa tur a optimilor de finală ale Ligii Campionilor, au fost deja puse în vânzare, astfel că au mai rămas puţine tichete. Pe site-ul oficial al parizienilor, preţurile încep de la 267 de euro (aproximativ 1.314 lei) şi pot ajunge până la 1.490 de euro (aproximativ 7.330 lei), acestea din urmă fiind plasate aproape de gazon.

ADVERTISEMENT

Şi biletele pentru manşa retur au fost deja puse la vânzare, meciul de pe “Santiago Bernabeu” fiind programat pe 9 martie, de la ora 22:00. Astfel, cel mai ieftin bilet la acest meci costă 185 de euro (aproximativ 910 lei).

Tricoul lui Messi, suvenir din deplasarea la Paris

Magazinul oficial al lui PSG oferă o gamă largă de produse pentru fanii formaţiei de pe “Parc des Princes” şi nu numai. De departe, cel mai râvnit produs este un tricou inscripţionat cu numele lui Lionel Messi, care poate fi achiziţionat cu 108 euro (aproximativ 531 lei). La acelaşi preţ poţi găsi tricouri cu Kylian Mbappe sau Neymar. Un hanorac cu PSG, al brandului Jordan, costă 63 de euro (aproximativ 310 lei), în timp ce un mic suvenir, un steag cu motto-ul “Ici c’est Paris”, îţi scoate 16 euro (aproximativ 79 lei) din buzunar.

Şanse mari ca tripleta Messi-Neymar-Mbappe să fie pe teren

Kylian Mbappe şi Lionel Messi nu au probleme medicale, iar în ultimul meci, victoria cu Lille, şi-au trecut numele pe lista marcatorilor. Singurul semn de întrebare este dacă Neymar va evolua în PSG – Real Madrid. Fanii parizienilor speră ca tripleta magică să fie pe teren în prima manşă a optimilor.

Accidentat la finalul lunii noiembrie, Neymar a revenit la antrenamente, însă zilele următoare vor fi decisive. Recent, Mauricio Pochettino a vorbit despre situaţia atacantului brazilian. “Evoluția lui Neymar este favorabilă, suntem mulțumiți. Vom vedea săptămâna viitoare care sunt șansele să revină”, a spus antrenorul lui PSG.

Programul meciurilor din optimile de finală ale Ligii Campionilor

  • Sporting Lisabona – Manchester City (15 februarie / 9 martie)
  • PSG – Real Madrid (15 februarie / 9 martie)
  • RB Salzburg – Bayern Munchen (16 februarie / 8 martie)
  • Inter Milano – Liverpool (16 februarie / 8 martie)
  • Chesea – Lille (22 februarie / 16 martie)
  • Villarreal – Juventus (22 februarie / 16 martie)
  • Benfica – Ajax (23 februarie / 15 martie)
  • Atletico Madrid – Manchester United (23 februarie / 15 martie)

Cât costă…

  • 1 masă la restaurant (2 persoane) – 296 lei
  • 1 sticlă de vin – 40 lei
  • 1 cappuccino – 18 lei
  • 1 bilet de autobuz – 9,40 lei
  • 1 kilometru cu taxiul – 8,78 lei

  • (P) Cota NETBET pentru PSG – Real Madrid: 1,95 este cota pentru „1 solist”. Vezi aici toate cotele!

ADVERTISEMENT