Life

Trucul care te ajută să calci hainele mai ușor și mai bine. Trebuie doar să pui asta pe masa de călcat

Trucul care te ajută să calci hainele mai ușor și mai bine. Trebuie să pui acest lucru pe masa de călcat și viața ta va fi mult mai ușoară!
28.07.2023 | 15:01
Trucul care te ajuta sa calci hainele mai usor si mai bine Trebuie doar sa pui asta pe masa de calcat
Trucul care te ajută să calci hainele mai ușor. Foto: Pixabay
ADVERTISEMENT

Trucul care te ajută să calci hainele mai ușor și mai bine. Ai nevoie de doar un lucru pe care să îl pui pe masa de călcat și totul va fi simplu!

Trucul care te ajută să calci hainele mai ușor

Dacă pentru tine este o corvoadă să calci haine, atunci este o veste bună. Poți să folosești un truc care să te ajute să scapi mai repede și hainele să arate impecabil.

ADVERTISEMENT

Trebuie să pui folie de aluminiu pe masa de călcat. Acest truc te ajută să calci mai ușor și chiar mai bine. Hainele nu vor aluneca și poți să termini și mai repede treaba, poate chiar în jumătate de timp.

Secretul acestui truc cu folia de aluminiu este că nu va fi nevoie să calci hainele și pe cealaltă parte. Ajunge să pui fierul încins pe o parte și va fi călcată perfect și cealaltă!

ADVERTISEMENT

Conform DC News acest truc poate fi folosit inclusiv pentru țesăturile delicate pentru că ele nu se vor strica.

Ce alte trucuri mai poți folosi pentru a călca ușor

Pentru a pune în practică acest truc util pe care poți să îl folosești pentru a călca haine mai ușor trebuie să pui folie de aluminiu sub husa de la masa de călcat.

ADVERTISEMENT

Hainele nu vor intra în contact direct cu folia pentru că în acest fel rezultatele nu ar fi deloc cele mai bune. Așadar, folia trebuie pusă sub husa mesei.

Ea ne va face treaba mult mai ușoară și vom putea să călcăm hainele mult mai rapid. De asemenea, vom putea scăpa de cutele inestetice mult mai rapid și fără efort, totul datorită foliei.

ADVERTISEMENT

Aceasta va absorbi căldura și va face să treacă prin țesătură, de pe o parte pe cealaltă. Pentru hainele mai delicate, cum ar fi cele din mătase, ar fi o idee bună să ținem fierul de călcat la o distanță de 5 cm, cu aburul pornit.

ADVERTISEMENT