Life

Trucul genial prin care îți încarci iPhone-ul mai repede. Puțini utilizatori știu de el

Metoda inedită cu ajutorul căreia îți încarci iPhone-ul mai ușor. Puține persoane cunosc asta. Care sunt sfaturile producătorilor.
19.10.2023 | 16:08
Trucul genial prin care iti incarci iPhoneul mai repede Putini utilizatori stiu de el
Metoda inedită cu ajutorul căreia îți încarci iPhone-ul mai ușor. Puține persoane cunosc asta. Sursa foto: Pinterest.com
ADVERTISEMENT

Trucul genial prin care îți încarci iPhone-ul mai repede. Puțini utilizatori știu de el. Totul constă într-un ”instrument” pe care trebuie neapărat să îl ai în locuință. Află din rândurile de mai jos despre ce este vorba.

Metoda inedită cu ajutorul căreia îți încarci iPhone-ul mai ușor. Puține persoane cunosc asta

Jurnaliștii de la The Sun au dezvăluit metoda inedită cu ajutorul căreia îți încarci iPhone-ul mai ușor. Telefonul va avea bateria plină într-un timp mult mai scurt dacă se apelează la un cablu Apple USB-C Lightning.

ADVERTISEMENT

Pe site-urile de specialitate și în magazinele online acesta are un preț care depășește 100 de lei, însă face ceea ce promite. Așadar, costul va fi ”amortizat” și achiziția va fi una care te va ajuta, cu siguranță, pe termen lung.

Acest cablu de încărcare este primit de majoritatea cumpărătorilor Apple, fie că este vorba de un smartphone, un ceas sau un Macbook. Ulterior, utilizatorii trebuie să se asigure că aceste adaptoare speciale.

ADVERTISEMENT

Sursa menționată mai devreme mai spune că telefoanele iPhone se încarcă mult mai repede dacă sunt folosite adaptoare de alimentare USB-C Apple 18W, 20W, 29W, 30W, 35W, 61W, 67W, 87W, 96W sau 140W.

În situația în care utilizați un adaptor terță parte este important să vă asigurați că acesta poate accepta USB Power Delivery (USB-PD). Mai mult, atunci când telefoanele au o putere redusă este bine să se activeze modul de consum redus.

ADVERTISEMENT

„Încărcarea rapidă ar putea să nu funcționeze în condiții prea reci sau prea calde”, a explicat compania Apple. Totodată, acest adaptor de alimentare ajută la prelungirea duratei de viață a bateriei.

Ce este adaptorul USB-C – Lightning

Adaptorul USB-C – Lightning funcționează cu modele de iPhone sau iPad care au un conector USB-C. Modelul unic este ideal pentru a conecta dispozitivul iPhone sau iPad cu USB-C la un accesoriu Lightning pentru încărcare, date și audio.

ADVERTISEMENT

Potrivit companiei, acest adaptor asigură maximum 24 W atunci când se încarcă modele de iPhone sau iPad cu un conector USB-C. Pentru o performanță mai rapidă de încărcare ideal ar fi să se utilizeze un cablu USB-C pentru a conecta o sursă de alimentare direct la iPhone sau iPad.

ADVERTISEMENT
Tags:
De ce Romina Gingașu a refuzat să ia numele de familie al soțului...
De ce Romina Gingașu a refuzat să ia numele de familie al soțului Piero Ferrari: „Știți ce se întâmpla după?”
Jocurile Olimpice de la Paris, o catastrofă: hoteluri goale, bilete nevândute și o...
Jocurile Olimpice de la Paris, o catastrofă: hoteluri goale, bilete nevândute și o sumă înfiorătoare cheltuită
EXCLUSIV Antena 1 l-a “îngropat” în bani pe Ianis Hagi și i-a plătit...
EXCLUSIV Antena 1 l-a “îngropat” în bani pe Ianis Hagi și i-a plătit fotbalistului cea mai mare sumă din istoria televiziunii! . Fiul Regelui s-a îmbogățit peste noapte
"Cum poţi să zici că vreau să-mi omor copilul?" Filmul revoltei dezlănțuite în Leeds, după ce autoritățile au luat în grijă 5 copii ai unei familii de români
Strigăt de disperare al văduvei victimei lui Mario Iorgulescu! Cum s-ar fi putut...
Strigăt de disperare al văduvei victimei lui Mario Iorgulescu! Cum s-ar fi putut evita tragedia: Mi-a lăsat copiii orfani!
Naomi Hedman a renunțat la sutien și a întors toate privirile pe litoral....
Naomi Hedman a renunțat la sutien și a întors toate privirile pe litoral. Cum s-a afișat fosta iubită a lui Florin Ristei / FOTO
JOE BIDEN, SCHIMBAT! Răsturnare de situație în SUA!
JOE BIDEN, SCHIMBAT! Răsturnare de situație în SUA!
Povestea resturantului Shorley. Ce se întâmplă cu localul din București care l-a fascinat...
Povestea resturantului Shorley. Ce se întâmplă cu localul din București care l-a fascinat chiar și pe Florin Piersic
Salarii imense la fermă. Românii se întorc din străinătate să lucreze acolo
Salarii imense la fermă. Românii se întorc din străinătate să lucreze acolo
Ramona Gabor rupe tăcerea despre Irinel Columbeanu, fostul cumnat: Din acest motiv m-am...
Ramona Gabor rupe tăcerea despre Irinel Columbeanu, fostul cumnat: Din acest motiv m-am mutat din țară
Ce scrie presa rusă despre scandalul provocat de Diana Șoșoacă în Parlamentul European
Ce scrie presa rusă despre scandalul provocat de Diana Șoșoacă în Parlamentul European
Ramona Gabor spune adevărul despre relația ei cu Irinel Columbeanu. „M-am mutat din...
Ramona Gabor spune adevărul despre relația ei cu Irinel Columbeanu. „M-am mutat din țară exact din acest motiv". Cum se înțelege cu Mr.Pink