Life

Trucul genial prin care îți încarci iPhone-ul mai repede. Puțini utilizatori știu de el

Metoda inedită cu ajutorul căreia îți încarci iPhone-ul mai ușor. Puține persoane cunosc asta. Care sunt sfaturile producătorilor.
19.10.2023 | 16:08
Trucul genial prin care iti incarci iPhoneul mai repede Putini utilizatori stiu de el
Metoda inedită cu ajutorul căreia îți încarci iPhone-ul mai ușor. Puține persoane cunosc asta. Sursa foto: Pinterest.com
ADVERTISEMENT

Trucul genial prin care îți încarci iPhone-ul mai repede. Puțini utilizatori știu de el. Totul constă într-un ”instrument” pe care trebuie neapărat să îl ai în locuință. Află din rândurile de mai jos despre ce este vorba.

Metoda inedită cu ajutorul căreia îți încarci iPhone-ul mai ușor. Puține persoane cunosc asta

Jurnaliștii de la The Sun au dezvăluit metoda inedită cu ajutorul căreia îți încarci iPhone-ul mai ușor. Telefonul va avea bateria plină într-un timp mult mai scurt dacă se apelează la un cablu Apple USB-C Lightning.

ADVERTISEMENT

Pe site-urile de specialitate și în magazinele online acesta are un preț care depășește 100 de lei, însă face ceea ce promite. Așadar, costul va fi ”amortizat” și achiziția va fi una care te va ajuta, cu siguranță, pe termen lung.

Acest cablu de încărcare este primit de majoritatea cumpărătorilor Apple, fie că este vorba de un smartphone, un ceas sau un Macbook. Ulterior, utilizatorii trebuie să se asigure că aceste adaptoare speciale.

ADVERTISEMENT

Sursa menționată mai devreme mai spune că telefoanele iPhone se încarcă mult mai repede dacă sunt folosite adaptoare de alimentare USB-C Apple 18W, 20W, 29W, 30W, 35W, 61W, 67W, 87W, 96W sau 140W.

În situația în care utilizați un adaptor terță parte este important să vă asigurați că acesta poate accepta USB Power Delivery (USB-PD). Mai mult, atunci când telefoanele au o putere redusă este bine să se activeze modul de consum redus.

ADVERTISEMENT

„Încărcarea rapidă ar putea să nu funcționeze în condiții prea reci sau prea calde”, a explicat compania Apple. Totodată, acest adaptor de alimentare ajută la prelungirea duratei de viață a bateriei.

Ce este adaptorul USB-C – Lightning

Adaptorul USB-C – Lightning funcționează cu modele de iPhone sau iPad care au un conector USB-C. Modelul unic este ideal pentru a conecta dispozitivul iPhone sau iPad cu USB-C la un accesoriu Lightning pentru încărcare, date și audio.

ADVERTISEMENT

Potrivit companiei, acest adaptor asigură maximum 24 W atunci când se încarcă modele de iPhone sau iPad cu un conector USB-C. Pentru o performanță mai rapidă de încărcare ideal ar fi să se utilizeze un cablu USB-C pentru a conecta o sursă de alimentare direct la iPhone sau iPad.

ADVERTISEMENT
Tags: