Life

Trucurile lui Carmen Brumă pentru a scăpa de kilogramele acumulate în vacanță. Sunt foarte simple și nu necesită efort

Carmen Brumă și-a dezvăluit trucurile pentru a scăpa de kilogramele acumulate în vacanță. Sunt simple și le poate aplica oricine.
13.09.2023 | 15:25
Trucurile lui Carmen Bruma pentru a scapa de kilogramele acumulate in vacanta Sunt foarte simple si nu necesita efort
Carmen Brumă a dezvăluit cum poți scăpa rapid de kilogramele acumulate în vacanță. Sursa foto: Facebook
ADVERTISEMENT

Carmen Brumă și-a dezvăluit trucurile pentru a scăpa de kilogramele în plus acumulate în vacanță. Experta în nutriție a enumerat câteva sfaturi foarte simple, care nu necesită deloc efort.

Carmen Brumă a dezvăluit trucurile pentru a scăpa de kilogramele acumulate în vacanță. Sunt simple și eficiente

După ce vara a trecut, și vacanțele s-au terminat pentru multe persoane. Astfel, după concedii petrecute în diverse locații din țară sau din străinătate, în care te-ai bucurat de preparate delicioase, dar nu neapărat slabe în calorii, s-ar putea ca silueta să aibă de suferit.

ADVERTISEMENT

Din fericire, Carmen Brumă sare în ajutorul celor care se confruntă acum cu câteva kilograme în plus. Dacă poți urma cu atenție câteva reguli de bază, poți scăpa de excesul de greutate fără să faci eforturi prea mari.

Un sfat foarte important al iubitei lui Mircea Badea este să nu mergi la cumpărături dacă nu ai mâncat nimic, altfel s-ar putea să achiziționezi produse nepotrivite pentru siluetă atunci când îți este foarte foame.

ADVERTISEMENT

De asemenea, e bine ca fiecare gură de mâncare să fie mestecată foarte bine pentru a te sătura cu mai puține alimente. Carmen Brumă mai recomandă să nu ne cântărim prea des, ci doar o dată pe săptămână.

“Trei sfaturi care să te ajute să dai jos eventualele kilograme acumulate în vacanță. 1. Nu pleca niciodată la cumpărături pe stomacul gol, pentru că riști să cumperi cât mai multe alimente periculoase pentru siluetă.

ADVERTISEMENT

2. Mestecă fiecare gură de mâncare de cel puțin 20 de ori, înainte de a o înghiți, pentru că astfel de vei sătura cu mai puține alimente, iar digestia va fi mult mai ușoară.

3. Cântărește-te doar o dată pe săptămână, dimineața, pe stomacul gol”, a spus Carmen Brumă în cadrul unui videoclip postat pe Instagram.

ADVERTISEMENT

Cum poți scăpa de celulită

O altă problemă foarte întâlnită o reprezintă celulita, cu care multe femei se confruntă. Carmen Brumă spune că aproape toate femeile au celulită, dar se poate combate cu ajutorul unor trucuri.

Vedeta a enumerat câteva reguli care te-ar putea ajuta să reduci celulita, pentru că eliminarea se face mult mai greu. O dietă echilibrată, exercițiile fizice și diverse creme și tratamente pot fi de mare ajutor.

“1. Eliminarea (reducerea) zahărului, fumatului, alcoolului, grăsimilor hidrogenate. 2. Consumă constant alimente cu OMEGA 3 , legume crude de diverse culori și bea suficientă apă.

3. Antrenamente care să combine exerciții cu greutăți în circuite pe diverse grade de intensitate, exerciții cardio de tip hiit care pot fi eficiente în schimbarea compoziției corporale. 4. Suplimente gen colagen, acid hialuronic, OMEGA 3, superoxid dismutaza, astaxantina, MSM.

5. Creme diverse și tratamente dermatocosmetice. Din experiența mea, rezultate bune se obțin cu creme care conțin cofeină, alge marine, iederă și tratamente cu radiofrecvență și biostimulare electrică”, a spus Carmen Brumă acum ceva timp, notează spectacola.ro.

ADVERTISEMENT