Life

Trupa Andre, revenire de senzație. Andreea Bălan și Andreea Antonescu au lansat un nou videoclip

30.11.2020 | 10:16
Trupa Andre revenire de senzatie Andreea Balan si Andreea Antonescu au lansat un nou videoclip
Trupa Andre, revenire de senzație. Andreea Bălan și Andreea Antonescu au lansat un nou videoclip. Sursa foto: Instagram
ADVERTISEMENT

Andreea Bălan și Andreea Antonescu îi surprind pe fani cu o revenire de senzație. Cele două s-au reunit în formula „Andre” și au lansat un nou videoclip după mai bine de un an. Teaser-ul videoclipului a fost postat recent pe YouTube, iar în dimineața aceasta fanii s-au putut bucura de noua lansare. 

Trupa Andre a fost unul dintre cele mai populare grupuri muzicale românești din toate timpurile și au atins un succes răsunător în doar trei ani de activitate. Trupa s-a destrămat în 2001, iar anul trecut s-au reunit pentru un nou proiect muzical, „Reset la inimă”.

ADVERTISEMENT

La aproape un an și jumătate de la prima piesă după reuniune, Andreea Bălan și Andreea Antonescu au lansat un nou videoclip chiar de sărbătoarea Sfântului Andrei.

Trupa Andre, revenire de senzație. Andreea Bălan și Andreea Antonescu au lansat un nou videoclip

Andreea Bălan și Andreea Antonescu făceau furori pe când erau adolescente, în urmă cu două decenii. Cele două au ajuns în atenția publicului atunci când au format trupa Andre și au lansat hit după hit, reușind să vândă peste 1.200.000 de albume la vremea respectivă.

ADVERTISEMENT

Au primit patru discuri de platină și unul de aur, fiind prima formație din România care a ajuns la o astfel de performanță. Succesul a fost răsunător, însă a provocat conflicte între cele două fete, care au decis să pună capăt proiectului și să o ia pe drumuri diferite.

După ce s-au împăcat, fetele au reluat legătura, iar acum s-au reunit pentru a reinventa trupa care le-a adus succesul de la începutul anilor 2000. Au lansat în 2019 prima lor piesă după reunire, „Reset la inimă”, spre bucuria fanilor, iar astăzi au revenit cu „Nostalgii”, o melodie cu un mesaj puternic.

ADVERTISEMENT

Cele două artiste apar într-o ipostază inedită în noul videoclip, îmbrăcate în eleve de liceu. Piesa are un mesaj emoționant și le aduce aminte fanilor despre perioada copilăriei și adolescenței, atunci când nu aveau nicio grijă. Vestimentația pe care au ales-o fetele pentru clipul video ne aduce aminte de vremurile în care făceau senzație acum 20 de ani.

Mai mult, piesa a fost o mare surpriză, fiind lansată chiar de Sfântul Andrei, al cărui nume îl poartă și cele două vedete.

ADVERTISEMENT

„Dragilor, azi de Sfântul Andrei, vă oferim cadou videoclipul Nostalgii (Link in bio), cu emoție și dragoste pentru voi!
La 11.30 ne vedeți la Neața”, a scris Andreea Bălan pe Instagram.

 

Vezi această postare pe Instagram

 

O postare distribuită de Andreea Balan (@andreeabalanofficial)

Fanii au fost încântați și au lăsat zeci de comentarii, în care nu au uitat să le transmită fetelor gânduri bune cu ocazia zilei onomastice: „Abia așteptam să apară piesa am așteptat-o nerăbdătoare ❤️❤️”, „La mulți ani! 🥰❤️Și felicitpri pentru piesă, este minunată și fix ce aveam nevoie în perioada asta!! ❤️❤️”, „ Super piesa și ideea clipului! Felicitări! ❤️❤️”.

Piesa a fost un cadou de Sfântul Andrei, așa cum a scris și Andreea Antonescu pe Instagram: „S-a lansat #NOSTALGII S-a lansat #NOSTALGII‼️❤️🤩
Cadoul nostru pentru voi de Sf. Andrei este sus pe YouTube. (link în BIO)
Cadoul vostru: cât mai multe like-uri, share-uri și comentarii!
Vă puuuuup!”

Piesa a strâns deja peste 25.000 de vizualizări și 3.ooo de aprecieri în doar o oră de când a fost lansată.

ADVERTISEMENT
Fiica lui Ion Țiriac, vacanță exotică de Paște, pe proprietatea de 5,5 milioane...
Fiica lui Ion Țiriac, vacanță exotică de Paște, pe proprietatea de 5,5 milioane de euro a tatălui ei » Alături de cine a petrecut Ioana Țiriac
Norvegianul care mutila bărbați cărora le tăia organele sexuale, condamnat la 22 de...
Norvegianul care mutila bărbați cărora le tăia organele sexuale, condamnat la 22 de ani de închisoare. Un român, implicat în afacerea macabră
EXCLUSIV Scandal în primăria lui Nicușor Dan din cauza FCSB. Gigi Becali și-a...
EXCLUSIV Scandal în primăria lui Nicușor Dan din cauza FCSB. Gigi Becali și-a trimis „soldaţii” să facă presiuni uriașe pentru a-și impune regulile
Cât costă un burger cu carne de crocodil:
Cât costă un burger cu carne de crocodil: "Trebuie doar puţin rumenit. Românii au gusturi bune la mâncare"
Lovitură de milioane de euro dată, în București, de milionarul român care este...
Lovitură de milioane de euro dată, în București, de milionarul român care este coproprietar la cel mai tare restaurant din Dubai
Kanye West și-a filmat iubita în pat și a distribuit imaginile pe internet!...
Kanye West și-a filmat iubita în pat și a distribuit imaginile pe internet! Cum a pus-o să stea / FOTO
Cine este femeia care stă non stop lângă patul lui Florin Piersic. Soția...
Cine este femeia care stă non stop lângă patul lui Florin Piersic. Soția marelui actor nu știe mai nimic despre relația lor
Cum se simte Kate Middleton. Răspunsul prințului William
Cum se simte Kate Middleton. Răspunsul prințului William
Monica Tatoiu, dezvăluiri șocante. Abia a aflat că mai are doi frați rezultați...
Monica Tatoiu, dezvăluiri șocante. Abia a aflat că mai are doi frați rezultați din aventurile tatălui său: „I-a făcut un copil uneia, iar acum strănepotul ne-a găsit pe internet și vine în România”
Un fotomodel din Rusia și fiica ei au fost ucise în stațiunea turcească...
Un fotomodel din Rusia și fiica ei au fost ucise în stațiunea turcească Bodrum, suspectul, fostul soț al victimei, prins după 6 luni
Motivul pentru care Angela Similea, Corina Chiriac și Mirabela Dauer nu se suportă....
Motivul pentru care Angela Similea, Corina Chiriac și Mirabela Dauer nu se suportă. Cine le-a stricat prietenia