Life

Trupa Andre, revenire de senzație. Andreea Bălan și Andreea Antonescu au lansat un nou videoclip

30.11.2020 | 10:16
Trupa Andre, revenire de senzație. Andreea Bălan și Andreea Antonescu au lansat un nou videoclip
Trupa Andre, revenire de senzație. Andreea Bălan și Andreea Antonescu au lansat un nou videoclip. Sursa foto: Instagram
ADVERTISEMENT

Andreea Bălan și Andreea Antonescu îi surprind pe fani cu o revenire de senzație. Cele două s-au reunit în formula „Andre” și au lansat un nou videoclip după mai bine de un an. Teaser-ul videoclipului a fost postat recent pe YouTube, iar în dimineața aceasta fanii s-au putut bucura de noua lansare. 

Trupa Andre a fost unul dintre cele mai populare grupuri muzicale românești din toate timpurile și au atins un succes răsunător în doar trei ani de activitate. Trupa s-a destrămat în 2001, iar anul trecut s-au reunit pentru un nou proiect muzical, „Reset la inimă”.

ADVERTISEMENT

La aproape un an și jumătate de la prima piesă după reuniune, Andreea Bălan și Andreea Antonescu au lansat un nou videoclip chiar de sărbătoarea Sfântului Andrei.

Trupa Andre, revenire de senzație. Andreea Bălan și Andreea Antonescu au lansat un nou videoclip

Andreea Bălan și Andreea Antonescu făceau furori pe când erau adolescente, în urmă cu două decenii. Cele două au ajuns în atenția publicului atunci când au format trupa Andre și au lansat hit după hit, reușind să vândă peste 1.200.000 de albume la vremea respectivă.

ADVERTISEMENT

Au primit patru discuri de platină și unul de aur, fiind prima formație din România care a ajuns la o astfel de performanță. Succesul a fost răsunător, însă a provocat conflicte între cele două fete, care au decis să pună capăt proiectului și să o ia pe drumuri diferite.

După ce s-au împăcat, fetele au reluat legătura, iar acum s-au reunit pentru a reinventa trupa care le-a adus succesul de la începutul anilor 2000. Au lansat în 2019 prima lor piesă după reunire, „Reset la inimă”, spre bucuria fanilor, iar astăzi au revenit cu „Nostalgii”, o melodie cu un mesaj puternic.

Cele două artiste apar într-o ipostază inedită în noul videoclip, îmbrăcate în eleve de liceu. Piesa are un mesaj emoționant și le aduce aminte fanilor despre perioada copilăriei și adolescenței, atunci când nu aveau nicio grijă. Vestimentația pe care au ales-o fetele pentru clipul video ne aduce aminte de vremurile în care făceau senzație acum 20 de ani.

ADVERTISEMENT

Mai mult, piesa a fost o mare surpriză, fiind lansată chiar de Sfântul Andrei, al cărui nume îl poartă și cele două vedete.

„Dragilor, azi de Sfântul Andrei, vă oferim cadou videoclipul Nostalgii (Link in bio), cu emoție și dragoste pentru voi!
La 11.30 ne vedeți la Neața”, a scris Andreea Bălan pe Instagram.

 

Vezi această postare pe Instagram

 

O postare distribuită de Andreea Balan (@andreeabalanofficial)

Fanii au fost încântați și au lăsat zeci de comentarii, în care nu au uitat să le transmită fetelor gânduri bune cu ocazia zilei onomastice: „Abia așteptam să apară piesa am așteptat-o nerăbdătoare ❤️❤️”, „La mulți ani! 🥰❤️Și felicitpri pentru piesă, este minunată și fix ce aveam nevoie în perioada asta!! ❤️❤️”, „ Super piesa și ideea clipului! Felicitări! ❤️❤️”.

ADVERTISEMENT

Piesa a fost un cadou de Sfântul Andrei, așa cum a scris și Andreea Antonescu pe Instagram: „S-a lansat #NOSTALGII S-a lansat #NOSTALGII‼️❤️🤩
Cadoul nostru pentru voi de Sf. Andrei este sus pe YouTube. (link în BIO)
Cadoul vostru: cât mai multe like-uri, share-uri și comentarii!
Vă puuuuup!”

Piesa a strâns deja peste 25.000 de vizualizări și 3.ooo de aprecieri în doar o oră de când a fost lansată.

CITEȘTE mai multe articole interesante din categoriile NEWS, SPORT sau LIFE
A apărut noua revistă Taifasuri
  • Câștigă ACUM o Dacia Logan, 2.000 de euro și multe alte premii!
  • Nr. 850. 32 pagini + CD. Doar 10 lei!
A apărut noua revistă Taifasuri