Life

Ce s-a ales de trupa ”Impact”, celebră la începutul anilor 2000. Ce fac acum Rareș Timiș și Cristina Haios

Vă mai amintiți de trupa ”Impact”, care la începutul anilor 2000 făcea furori în România cu melodiile sale? Iată ce fac în prezent cei doi membri, Rareș Timiș și Cristina Haios.
06.03.2022 | 15:28
Ce sa ales de trupa Impact celebra la inceputul anilor 2000 Ce fac acum Rares Timis si Cristina Haios
Vă mai amintiți de trupa ”Impact”? Ce fac membrii ei în prezent. Sursa foto: Facebook
ADVERTISEMENT

Trupa ”Impact” făcea furori la începutul anilor 2000 cu melodii precum: ”Atinge-mă” , ”Babe”, ”Aș da zile” sau ” Te iubesc”. Cei doi membri, Rareș și Cristina, formau o echipă bună și aveau zeci de concerte cu mii de români, veniți să-i vadă.

Ce fac în prezent Cristina și Rareș, membrii trupei ”Impact”?

Cu timpul, Rareș a decis să părăsească ”Impact”, fiind înlocuit de Gabriel Bălan. Cu acesta din urmă, Cristina s-a  căsătorit și au împreună doi copii. Din păcate, micuții au sindromul Down.

ADVERTISEMENT

Gemenii Cristinei, Toma și Matei, sunt însă doi copii veseli, iar acum au opt ani. Cristina și Gabriel se bucură de fiecare moment petrecut alături de ei.

”8 ani de îmbrățișări calde și pupici dulci. Va mulțumesc, Suflețele! La mulți ani, magici ca voi! Vă iubesc mai presus de toate . #TandM”, scria Cristina Bălan, în august 2021, pe facebook.

ADVERTISEMENT

Cristina a câștigat ”Vocea României” în 2015

De altfel, aflați că în 2015 Cristina, (în prezent, ”Bălan”pe numele de familie-n.r) a participat la ”Vocea României”, pe care a și câștigat-o.

Atunci, a uimit juriul cu vocea ei, având din nou o perioadă de glorie, după care, mai ales odată cu pandemia, a dispărut din nou din lumina reflectoarelor. Totuși, și în momentul de față Cristina se ocupă de muzică, așa cum apare pe contul personal de facebook.

ADVERTISEMENT

Rareș Timiș de la ”Impact”, voluntar în Africa

În ceea ce-l privește pe Rareș Timiș, el a decis să lase muzica de o parte. Potrivit cancan.ro, fostul membru ”Impact” a plecat la un moment dat în Africa, pentru a fi voluntar.

În Africa, Rareș a dormit prin sălbăticie, îmbolnăvindu-se de malarie, în Ghana. S-a vindecat și, cu toate acestea, nu a vrut să părăsească continentul prea curând.

ADVERTISEMENT

A mai venit de-a lungul timpului în România, dar doar în vizită, după care a mai plecat prin America Latină. În cele din urmă, s-a răzgândit și a decis să se stabilească în România, acolo unde s-a născut: satul Peșteana, din Hunedoara.

ADVERTISEMENT