Sport

Tudor Băluță și-a trasat obiectivele pentru 2024: “Să terminăm în primele 6”. Ce planuri are pentru Euro 2024

Băluță s-a întors din concediu și este pregătit să bifeze două obiective în 2024. Accederea în play-off cu Farul și calificarea din grupele Euro sunt țintele pentru acest an.
09.01.2024 | 12:16
Tudor Baluta sia trasat obiectivele pentru 2024 Sa terminam in primele 6 Ce planuri are pentru Euro 2024
Tudor Baluta, increzator inainte de startul sezonului. foto: sportpictures.eu
ADVERTISEMENT

Farul se pregătește pentru un 2024 de foc. După un start dezamăgitor de sezon, echipa pregătită de Gheorghe Hagi a recuperat pe parcurs și a reușit să urce pe loc de play-off.  Formația din Constanța a reușit 2 victorii și 2 egaluri în ultimele 5 meciuri și a urcat pe poziția a 6-a în SuperLiga.

Tudor Băluță, încrezător în 2024

“Încrezător, motivat, nerăbdător să începem meciurile oficiale. Sperăm să avem o a doua parte a sezonului foarte bună, să ne îndeplinim obiectivele și să ne facem suporterii fericiți.

ADVERTISEMENT

M-am simțit bine în vacanță, am avut timp pentru a mă relaxa cu familia și cu prietenii, cu toții am avut nevoie de asta. A fost o perioadă, știm cât de repede a început sezonul și cu câte meciuri.

Așa că a fost o perioadă prielnică acum să ne odihnim să revenim cu forțe proaspete și să facem o a doua parte a sezonului cât mai bună”, a declarat mijlocașul celor de la Farul, Tudor Băluță, pentru Farul TV.

ADVERTISEMENT

Pe lângă obiectivele la nivel de club, mijlocașul Farului este cu gândul și la echipa națională. Tudor Băluță face parte din planurile lui Edi Iordănescu pentru turneul final din Germania. În cazul unei evoluții bune, Băluță poate atrate atenția cluburilor din străinătate.

“E bine din punct de vedere moral că am terminat anul pe loc de play-off. Da, ne pregătim foarte bine acum pentru restul meciurilor până la play-off. Obiectivul este să terminăm în primele 6 echipe și eu sunt încrezător că o să reușim.

ADVERTISEMENT

Îmi doresc să am evoluții din ce în ce mai bune, să îmi ajut echipa să ne îndeplinim obiectivele. Evident, îmi doresc să fiu și la Euro. Am făcut parte din grupul care a ajutat echipa națională să se califice la Campionatul European.

Pentru mine este cel mai important obiectiv al anului. Sper să și reușesc și e important ca echipa națională să facă o figură bună la turneul final.

ADVERTISEMENT

Le doresc suporterilor un an fericit, plin de realizări, plin de împliniri. Sper să fie alături de noi și să avem un an cu cât mai multe bucurii împreună”, a punctat Tudor Băluță pentru Farul TV.

 

ADVERTISEMENT