Life

Tudor Chirilă a vorbit despre intrarea în politică: “Nu sunt neapărat egoist”

Tudor Chirilă a vorbit despre intrarea în politică. Deși își expune adesea opiniile sincere pe rețelele sociale, juratul de la Vocea României nu știe dacă s-ar descurca în calitate de politician.
22.08.2022 | 12:04
Tudor Chirila a vorbit despre intrarea in politica Nu sunt neaparat egoist
Tudor Chirilă a vorbit despre intrarea în politică. Sursa foto: Instagram
ADVERTISEMENT

Tudor Chirilă (48 de ani) a vorbit despre posibilitatea de a intra în politică. Juratul de la Vocea României își expune adesea opiniile în mediul online, mai ales în legătură cu subiecte care au legătură cu politica.

Tudor Chirilă a vorbit despre intrarea în politică

Cântărețul consideră că România ar trebui să-și consolideze societatea civilă, însă nu știe dacă s-ar descurca bine dacă ar intra în politică.

ADVERTISEMENT

Tudor Chirilă spune că intrarea în politică ar însemna să facă un sacrificiu destul de mare. Mai exact, acesta ar trebui să renunțe la profesiile pe care le are acum, respectiv cele de actor și cântăreț.

În același timp, juratul de la Vocea României îi admiră pe cei care sunt sinceri și care au avut curaj să facă acest pas.

ADVERTISEMENT

“Eu cred că România trebuie să-și întărească societatea civilă, vocile civice care ar trebui să echilibreze balanța politicieni-cetățeni.

Implicarea în politică înseamnă să renunț la cele două profesii pe care le am. Asta dacă vrei să faci treabă serioasă. Nu sunt neapărat egoist, dar nu mă văd performând mai bine acolo.

ADVERTISEMENT

Profit însă de moment ca să aplaud toți oamenii onești care au încercat să facă pasul ăsta în ultimii ani. În definitiv, numai asta ne poate salva.”, a declarat Tudor Chirilă pentru revista VIVA.

Deși este conștient de condiția actorului în România, Tudor Chirilă spune că nu ar mai putea pleca din țară din cauza meseriei.

ADVERTISEMENT

Acesta consideră că este greu ca un actor să se mute în altă țară la vârsta maturității deoarece nu va mai avea același succes și peste hotare.

Dacă ar fi avut altă meserie care să nu depindă de limbă, cântărețul ar fi luat în considerare plecarea din România.

Tudor Chirilă și-a surprins fanii cu o schimbare de look

La începutul lui august, Tudor Chirilă a apărut cu un look pe care l-a mai avut atunci când se afla la începutul carierei. Fanii l-au recunoscut cu greu pe îndrăgitul actor și cântăreț.

La momentul respectiv, Tudor Chirilă s-a afișat cu plete, cu o vestă ușor descheiată și cu o pereche de jeans. La acestea a asortat mai multe brățări și inele, spre surprinderea internauților.

Această apariție le-a adus aminte fanilor de cum arăta cântărețul la începutul anilor 2000, atunci când trupa Vama Veche, în prezent Vama, era pe culmile succesului.

La finalul lui iunie, Tudor Chirilă și-a anunțat fanii că are probleme cu vocea. Din acest motiv, solistul a fost nevoit să ia o pauză de la concerte pentru a se vindeca.

Medicii i-au recomandat un repaus vocal total, după cum a anunțat artistul pe pagina sa de Facebook.

Tudor Chirilă poate fi urmărit din toamnă în postura de jurat la Vocea României, sezonul 10. Artistul face parte din juriul emisiunii încă din sezonul 4.

Show-ul de talente se va difuza la Pro TV după trei ani de absență, din cauza pandemiei de COVID-19.

ADVERTISEMENT