Life

Tudor Chirilă, schimbare de look înainte de Vocea României. Fanii l-au recunoscut cu greu

Tudor Chirilă, schimbare de look înainte de Vocea României. A fost recunoscut cu greu de fani, care au observat că artistul are o înfățișare similară cu cea de la debutul în carieră.
04.08.2022 | 17:33
Tudor Chirila schimbare de look inainte de Vocea Romaniei Fanii lau recunoscut cu greu
Cum a apărut Tudor Chirilă înainte de Vocea României. Sursa foto: facebook
ADVERTISEMENT

Tudor Chirilă a apărut de curând în fața fanilor cu o înfățișare greu de recunoscut. Artistul a adoptat un look pe care l-a mai avut cândva, la începutul carierei.

Cum a apărut Tudor Chirilă la un concert, înainte de Vocea României

Schimbarea fizicului făcut de Tudor Chirilă are loc cu puțin timp înainte de redifuzarea Vocii României, la Protv. Concret, actorul a fost suprins cu plete, o vestă ușor descheiată și o pereche de jeans. La toate acestea a asortat mai multe inele și brățări, scrie Click

ADVERTISEMENT

Tudor Chirilă mai apărea astfel doar la începutul anilor 2000, când trupa lui ”Vama Veche”, devenită în prezent ”Vama”, cucerea inimile a milioane de români, în special femei.

Tudor Chirila, nou look
Așa arată Tudor Chirilă acum. Sursa foto: Instagram

 

Solistul a avut și o perioadă când purta părul scurt. În tot acest timp a apărut la Vocea României, în calitate de jurat și multe fane credeau că îi vine mai bine tuns.

ADVERTISEMENT

În urmă cu o lună, Tudor Chirilă și-a îngrijorat admiratorii după ce a anunțat că nu va mai susține un spectacol din cauză că se simte rău. Mai exact, vocea lui nu era în cea mai bună stare.

”Nu-mi place să ofer detalii despre starea mea de sănătate, mi se pare că ține de intimitatea fiecăruia dintre noi, dar având în vedere că nu mai pot susține spectacolul «Visul american» programat mâine în cadrul FITS, trebuie să spun că în urma unei perioade intense de suprasolicitare vocală am intrat în repaus vocal total, la recomandarea medicilor. Sper să revin cât mai curând pe scenă”, scria Tudor Chirilă pe facebook.

ADVERTISEMENT

Tudor Chirilă, pentru a doua oară jurat la Vocea României

Tudor Chirilă va fi pentru a doua oară, din toamnă, jurat la Vocea României, emisiune care a ajuns la ediția a 10-a și care revine pe micile ecrane ale telespectatorilor după doi ani de pauză.

Vocea României nu s-a mai organizat odată cu apariția coronavirusului și instalarea stărilor de urgență/alertă în țară. Anul acesta va avea un juriu nou.

ADVERTISEMENT

Scaunele care se vor întoarce în fața participanților de la Vocea României sunt ocupate în 2022 de: Smiley, Tudor Chirilă, Irina Rimes, Theo Rose ( care va face echipă cu Smiley-n.r) și Denis Roabeș de la The Motans.

ADVERTISEMENT