Life

Tudor Chirilă, despre noul sezon Vocea României: “Concurenții mai organizați au șansa să meargă mai departe”

Tudor Chirilă a vorbit despre noul sezon Vocea României, care va avea premiera în septembrie la Pro TV. Cântărețul spune că munca este foarte importantă pentru îndeplinirea visurilor.
31.08.2022 | 23:57
Tudor Chirila despre noul sezon Vocea Romaniei Concurentii mai organizati au sansa sa mearga mai departe
Tudor Chirilă, despre noul sezon Vocea României. Sursa foto: Instagram
ADVERTISEMENT

Tudor Chirilă a vorbit despre noul sezon Vocea României și despre concurenții pe care i-a descoperit până acum.

Tudor Chirilă, despre noul sezon Vocea României

Tudor Chirilă așteaptă cu nerăbdare premiera sezonului 10 Vocea României și să descopere vocea care să-l inspire pentru a crea cele mai spectaculoase momente muzicale.

ADVERTISEMENT

Cântărețul a observat că unii concurenți sunt mai organizați, iar aceștia au șansa să meargă mai departe.

“Eu mă întorc la o voce care mă inspiră pentru o alegere muzicală. Ca un procesor funcționez.

ADVERTISEMENT

E foarte important să te conectezi cu imaginea unei voci sau cu cântece potențiale pe care le-ai vedea în momentul acela.

Am sesizat că concurenții care sunt mai organizați au șansa să meargă mai departe și cei care știu bine ce vor.”, a declarat Tudor Chirilă, notează Pro TV.

ADVERTISEMENT

În continuare, Tudor Chirilă a ținut să precizeze că toți concurenții trebuie să muncească mult pentru a-și îndeplini visurile.

“Poți să visezi, e foarte mișto, și visele tale trebuie să fie cele mai mari, dar între vise și între două reprize de somn trebuie să muncești.”, a adăugat solistul trupei Vama.

ADVERTISEMENT

Până acum, Tudor Chirilă a câștigat patru sezoane ale show-ului muzical de la Antena 1. Cântărețul face parte din echipa emisiunii încă din sezonul al patrulea.

Cine se află la masa juriului la Vocea României

Vocea României revine la Pro TV cu sezonul 10 începând de vineri, 9 septembrie 2022, de la ora 20:30. Emisiunea nu a fost difuzată din 2019 din cauza pandemiei de COVID-19.

Și de data aceasta emisiunea va fi prezentată de Pavel Bartoș. Tot el este cel care le va lua interviuri în culise concurenților din acest sezon.

Smiley și Theo Rose vor împărți scaunul la masa juriului. Este prima schimbare de acest gen în istoria show-ului muzical de la Pro TV.

“Sezonul ăsta, voi vorbi ‘pe două voci’! Una de băiat și una de fată 🙂 Și ce fată! Scaunul dublu îmi dă această putere de a mă ajuta în evaluări, opinii, reacții de o reprezentantă foarte cool a noii generații de artiști din România.

Theo Rose va fi și va zâmbi lângă mine la fiecare ediție și împreună ne pregătim să ne bucurăm de acest drum fabulos, spectaculos și aventuros pe care-l deschide noul sezon ‘Vocea României’”, a declarat Smiley în urmă cu câteva săptămâni.

Jurații recunosc că le-a fost foarte dor de la show-ul de la Pro TV, care a lipsit în ultimii trei ani de pe micile ecrane.

Din juriu mai fac parte Tudor Chirilă, Irina Rimes și Denis Roabeș, solistul de la The Motans.

ADVERTISEMENT