Sport

Tudorel Stoica, acuze înainte de FCSB – CFR Cluj: „Ministerul face anumite jocuri”

Tudorel Stoica, fostul mare căpitan al Stelei, a avut un discurs acid înainte de meciul FCSB - CFR Cluj din Ghencea. Atac și la MApN.
06.08.2023 | 16:03
Tudorel Stoica acuze inainte de FCSB  CFR Cluj Ministerul face anumite jocuri
Tudorel Stoica este unul dintre cei mai mari contestatari ai lui Gigi Becali și ai FCSB. Sursă foto: sportpictures.eu
ADVERTISEMENT

Tudorel Stoica continuă să arunce cu „săgeți” în direcția FCSB-ului, înainte de meciul din Ghencea cu CFR Cluj. E convins că și CSA Steaua București are foarte mulți suporteri.

Tudorel Stoica, nu e impresionat de numărul de bilete vândute de FCSB pe Ghencea: „Ce dacă are mulți suporteri?”

Tudorel Stoica e de părere că Ministerul Apărării pune bețe în roate Stelei: „Ce dacă FCSB are mulți suporteri? Dacă echipa Steaua era lăsată să intre, de cei care sunt pe la Minister pe acolo și fac anumite jocuri, în Liga 1…stadionul din Ghencea era plin în fiecare seară. Cine vine în Liga a doua, la ora 17:00, într-o marți sau joi la nu știu ce oră??”.

ADVERTISEMENT

Câștigătorul Cupei Campionilor Europeni își aduce aminte de momentele când Ghencea se umplea la fiecare meci: „Cartierul Drumul Taberei ca populație e aproape cât un oraș din România. Sunt convins că lumea de acolo e dornică și e tot cu echipa care a câștigat Cupa Campionilor și cu oamenii care au făcut performanță. Da, FCSB are spectatori. E normal, ca orice echipă. Dar asta nu trebuie să influențeze…”.

Tudorel Stoica a explicat încă o dată de crede că FCSB nu ar trebui să joace în Ghencea: „Sunt un suporter al echipei Steaua și am spus că moral nu trebuie să se joace… mi-am spus părerea. Se va juca…foarte bine. Asta este! Important e să și câștigi sau să faci un joc spectaculos.

ADVERTISEMENT

Este o aberație! Mi se pare imoral să joace la tine acasă. Acolo se numește stadionul Steaua, cea mai galonată echipă din estul Europei, care a făcut o performanță extraordinară. Trebuia să se termine procesul”, a mai spus fostul mare fotbalist, la ProSport.

Tudorel Stoica, atac devastator la FCSB: „Reprezintă un nimic! Patru litere”

Fostul mare fotbalist i-a criticat dur pe cei de la FCSB, care pretind că sunt continuatoarea Stelei: Ceea ce se întâmplă mi se pare o aberaţie. Nu înţeleg cum acest domn ministru al Apărării Naţionale a acceptat să dea o semnătură pentru ca o echipă precum FCSB, care reprezintă un nimic, să vină să joace în Ghencea. De ce spun că reprezintă un nimic? Reprezintă patru litere, un nimic.

ADVERTISEMENT

Sunt siderat de faptul că această echipă va veni să joace în ‘templul fotbalului românesc’, nu în ‘templul Stelei’, în condiţiile în care clubul respectiv a dat în judecată Steaua, pentru a obţine tot ce are Steaua mai bun.

Sunt uimit cum anumite persoane se bat cu pumnul în piept că ei sunt Steaua, că ei reprezintă Steaua şi se vor întoarce în templul fotbalui românesc. Reprezintă nimic, să se înţeleagă că reprezintă nimic”, a mai spus legenda „militarilor”, la Orange Sport.

ADVERTISEMENT

Stoica s-a bucurat și după ce vicecampioana României a fost refuzată de CSA Steaua la meciul cu Dinamo: „Atât timp cât FCSB a dat în judecată clubul Steaua pentru a-i deposeda de marcă, palmares, nume, mă gândesc că e normal să se judece. Să te judeci cu cineva și să vrea să intre în casa ta mi se pare cam mult. E foarte bine, eu mă bucur că nu se joacă pe Ghencea, așa e corect din punctul meu de vedere”.


  • Cotă BETANO pentru FCSB: 3,20 este cota pentru „2 solist” la meciul FCSB – CFR Cluj

ADVERTISEMENT