Sport

Tudorel Stoica exultă după ce FCSB a fost refuzată în Ghencea: ”Cum să intre în casa ta?”

Căpitanul de legendă al Stelei, Tudorel Stoica, s-a arătat încântat de faptul că FCSB nu a primit dreptul de a juca în Ghencea.
19.07.2023 | 17:15
Tudorel Stoica exulta dupa ce FCSB a fost refuzata in Ghencea Cum sa intre in casa ta
Căpitanul de legendă al Stelei, Tudorel Stoica, s-a arătat încântat de faptul că FCSB nu a primit dreptul de a juca în Ghencea
ADVERTISEMENT

FANATIK a anunțat în exclusivitate că vicecampioana României nu a ajuns la un acord cu Clubul Sportiv al Armatei cu privire la biletul la ordin pentru a putea evolua pe noua arenă din Ghencea.

Refuzul primit de FCSB pentru a juca în Ghencea l-a mulțumit de Tudorel Stoica

Refuzul încasat de FCSB pentru a-și disputa întâlnirea cu Dinamo pe stadionul din Ghencea l-a bucurat pe fostul mare fotbalist Tudorel Stoica, acesta fiind de părere că echipa lui Gigi Becali nu are ce să caute pe arena Stelei.

ADVERTISEMENT

”Atât timp cât FCSB a dat în judecată clubul Steaua pentru a-i deposeda de marcă, palmares, nume, mă gândesc că e normal să se judece. Să te judeci cu cineva și să vrea să intre în casa ta mi se pare cam mult. E foarte bine, eu mă bucur că nu se joacă pe Ghencea, așa e corect din punctul meu de vedere”, a declarat Stoica, pentru iamsport.ro.

Și fanii CSA Steaua au jubilat după ce s-a decis ca derby-ul FCSB – Dinamo, din etapa a 2-a din SuperLiga, să nu se joace în Ghencea, deși au existat semnale că echipa lui Gigi Becali va putea să revină.

ADVERTISEMENT

Ultrașii ”militarilor” au postat un mesaj pe rețelele de socializare prin care sărbătoresc ”victoria” și lansează o serie de jigniri grosolane la adresa rivalilor. Ei anunță că cel care a refuzat să semneze actele a fost juristul Florin Talpan.

FCSB vrea să amâne derby-ul cu Dinamo

Gigi Becali a fost dezamăgit de această veste şi a declarat pentru FANATIK că cei de la CSA Steaua nu au vrut să închirieze stadionul, iar după ce latifundiarul a acceptat toate clauzele, “militarii” s-au răzgândit.

ADVERTISEMENT

Din informaţiile FANATIK, oficialii FCSB-ului le-au propus celor de la Dinamo să amâne meciul, care să se dispute pe Arena Naţională, când cel mai mare stadion al ţării va fi disponibil. Astfel, ambele formaţii ar avea de câştigat.

Singura variantă rămasă în picioare în momentul de faţă este stadionul “Arcul de Triumf”, unde vor încăpea doar 8.800 de fani, iar Dinamo va avea o galerie de 300 de fani, în loc de 10.000 pe Arena Naţională.

ADVERTISEMENT

Gigi Becali a confirmat pentru FANATIK că le-a propus amânarea celor de la Dinamo. ”O să încercăm să amânăm, ce să facem?”, a fost reacţia patronului de la FCSB, vizibil deranjat de faptul că nu poate juca în Ghencea.


  • Cotă BETANO pentru FCSB: 2,62 este cota pentru „1 solist și ambele marchează” la meciul FCSB – Dinamo

ADVERTISEMENT