Fotbal international

Turcia – Suedia 0-1 în Liga Naţiunilor. Lucescu i-a retrogradat pe turci în Divizia C cu “ajutorul” lui Istvan Kovacs! E ca și demis. Video

17.11.2018 | 21:04
Turcia  Suedia 01 in Liga Natiunilor Lucescu ia retrogradat pe turci in Divizia C cu ajutorul lui Istvan Kovacs E ca si demis Video
ADVERTISEMENT

Meciul Turcia – Suedia se va disputa sâmbătă, de la ora 19:00, la Konya, în etapa a cincea, penultima a Grupei 2 din Divizia B a Ligii Națiunilor. Înaintea acestui joc, elevii lui Mircea Lucescu nu mai au nicio șansă de a câștiga grupa și de a accede astfel în Divizia A. Vezi toate detaliile partidei accesând aplicaţia de mai jos: echipele de start, comentariul LIVE TEXT minut cu minut, marcatorii etc.


FINAL / Suedia s-a impus în Turcia cu 1-0, iar ”ienicerii” au retrogradat în Divizia C a Ligii Națiunilor. Această contraperformanță a turcilor ar putea duce la demiterea selecționerului Mircea Lucescu, care a fost contestat vehement în ultima perioadă.

ADVERTISEMENT


Min. 71 – GOOOOOOOOOOOOOOOL Suedia. Arbitrul Istvan Kovacs a dictat corect penalty pentru Suedia, iar Granqvist a transformat cu siguranță.


UPDATE, ora 19:00 / A început meciul Turcia – Suedia.


UPDATE, ora 18:20 / S-au anunțat echipele de start.


Cu doar trei puncte în primele trei meciuri, două înfrângeri în fața Rusiei și o victorie surprinzătoare în Suedia, Turcia are meci direct cu nordicii pentru menținerea în Divizia B. În cazul unei înfrângeri, ”ienicerii” vor fi retrogradați matematic, iar în cazul unei victorii își vor asigura menținerea în eșalonul secund al fotbalului european. Partida va fi arbitrată de o brigadă din România, avându-l la centru pe Istvan Kovacs.

ADVERTISEMENT

Turcia – Suedia LIVE STREAM în Grupa 2 a Diviziei B din Liga Națiunilor

Pentru Mircea Lucescu, întâlnirea Turcia – Suedia se poate dovedi una decisivă în cazul unui eșec. Contestat din ce în ce mai puternic de presa locală, ”Il Luce” ar putea fi demis dacă echipa retrogradează în cel de-a treia divizie, după ce a ratat calificarea laa Campionatul Mondial din Rusia.

Emre Akbaba sărbătorește golul victoriei marcat în meciul Suedia - Turcia 2-3 din Liga Națiunilor
Emre Akbaba sărbătorește golul victoriei marcat în meciul Suedia – Turcia 2-3 din Liga Națiunilor

De partea cealaltă, suedezii au nevoie de o victorie la Konya pentru a mai spera la primul loc în grupă. Dacă vor învinge Turcia, nordicii vor avea nevoie de un succes în meciul din ultima etapă de pe teren propriu în fața Rusiei, pentru a merge la barajul care duce direct la Campionatul European din 2020.

ADVERTISEMENT

Turcia – Suedia LIVE VIDEO pe FANATIK.RO

Meciul Turcia – Suedia va putea fi urmărit doar în format LIVE VIDEO pe FANATIK.RO, deoarece nicio televiziune din țara noastră nu transmite această competiție. Aici veți putea găsi în timp real golurile și cele mai importante faze ale meciului de pe stadionul din Konya.

Reprezentativa Turciei are prima șansă în meciul de sâmbătă seară, fiind cotată la victorie cu 2,40, față de 3,25 pentru Suedia și 3,05 pentru un rezultat de egalitate. Turcii au o cotă de 3,60 să câștige partida fără gol primit, în timp ce un meci cu peste 2,5 goluri este cotat cu 2,35.

ADVERTISEMENT