Fotbal international

Turcii se bucură de plecarea lui Șumudică! Reacții halucinante din partea fanilor: ”Să aibă nevasta grijă de el”

10.01.2021 | 18:14
Turcii se bucura de plecarea lui Sumudica Reactii halucinante din partea fanilor Sa aiba nevasta grija de el
ADVERTISEMENT

Turcii se bucură de plecarea lui Marius Șumudică de la Gaziantep și au umplut rețelele de socializare cu mesaje de mulțumire pentru conducătorii clubului care au luat această decizie.

Tehnicianul român și-a reziliat pe cale amiabilă contractul cu gruparea turcă, după mai multe discuții în contradictoriu cu patronul.

ADVERTISEMENT

În urmă cu două zile, Șumi a dezvăluit că este foarte a proape să plece de la Gaziantep, după ce a primit o ofertă de nerefuzat de la echipa Al Shabab din Arabia Saudită pe care a mai pregătit-o în perioada 2018-2019.

Plecarea lui Șumudică a adus un val de bucurie în rândul turcilor

Deși a reușit să o ducă pe Gaziantep în topul fotbalului din Turcia, fanii sunt încântați de plecarea lui Marius Șumudică și au postat mesaje dure la adresa tehnicianului român pe rețelele de socializare.

ADVERTISEMENT

”Oricât de bun ar fi, nimeni nu este superior unui club. Ultimele sale declarații au fost greșite, a spus că glumește, a început să se răsucească, dar conducerea a făcut bine. Acum să aibă nevasta grijă de el!!!”, a scris un fan la postarea făcută de Gaziantep prin care anunță rezilierea înțelegerii cu Șumudică.

Un altul a scris că antrenorul român a meritat să fie dat afară, iar un alt suporter a răspuns la fel de acid: ”Este atât de răsfățat, a meritat să fie demis”. ”Vești bune. Omul a încercat să pună la colț conducerea, deoarece a avut rezultate. Toată lumea merge, Gaziantep FK rămâne. Conducerea a făcut ceea ce trebuia”, este un alt mesaj.

ADVERTISEMENT

Însă nu toată lumea este de acord cu decizia luată de șefii lui Gazinatep. ”O decizie greșită. Șumudică a fost antrenorul care a jucat cel mai curajos fotbal din campionat. El a fost singur în această chestiune. Ați căutat cu lumânarea să-l dați afară” sau ”Ați făcut o greșeală foarte mare”, sunt câteva dintre mesajele laudative pentru antrenorul român.

Antrenorul Marius Șumudică a plecat de la Gaziantep, clubul turc anunțând despărțirea pe cale amiabilă de tehnicianul român și de staff-ul său. El era antrenorul echipei din Gaziantep din vara anului 2019 şi mai avea contract până în mai. Formaţia ocupă locul 4 în clasament, cu 31 de puncte din 17 meciuri, la trei puncte de liderul Beşiktaş (16 jocuri).

ADVERTISEMENT

Gaziantep a avut o serie de multe meciuri fără înfrângere, oprită, sâmbătă, în deplasare, de Sivasspor,  scor 1-2. În ciuda rezultatelor bune obţinute, plecarea antrenorului român s-a făcut după un scandal izbucnit între el şi preşedintele clubului, cu privire la prelungirea contractului.

ADVERTISEMENT